Hilesiz oyun kalmasın.. (Online oyunlar dahil)

Sponsorlu Bağlantılar

sedat_1903

Üye
    Konu Sahibi
Hilesiz oyun kalmasın.. (Online oyunlar dahil)
Arkadaşlar herkese iyi günler. Daha önceden konu tanıtımı yapıldı mı bilmyorum ve konuya dalıyorum :pc:

Az önce forumdan arkadaşlar sayesinde keşfettiğimiz bir uygulama var. ismi iModGame.

Cydia dan elde edilebilen bu uygulama ile birçok single oyun ve online oyuna hile sağlanabilmekte. Clash of Clans Fruit ninja Angry Birds Seasons ve onlarca oyun buna dahil.

Sistemi açıklıyorum. cydia.imodgame.net reposunu cydia ya ekliyoruz ve içindeki tek uygulamayı kuruyoruz. uygulamamız telefonun ekranına geliyor. Uygulamayı açıyoruz ve sağ üstteki Account a dokunuyoruz. Burada Bizden giriş yapmamız istenecek. Google Hesabımızla giriş yapıyoruz. Bir üyeliğimiz açıldı artık. İlk önce Liked Device diyoruz ve telefonumuzun Udid kodu ve adı çıkıyor.

Burada hesabımız aktif demek. Şimdi konuyu açalım. Oyunlar genelde 100 puan (mod) üzerinden hile satın alınan oyunlar. Mesela Clash of Clans gibi. İlk başta Linked Device yapalım ve onun altındaki 'Thanks' kısmına gelelim. Burada, forumdan arkadaşlarımızın kodlarını yazıyoruz. Herkesin kodları var. Sizin kodunuz da orada oluşmuştur zaten.

Thanks kısmına gelip bir arkadaşımızın kodunu girince, hem o hem de siz 50 puan kazanıyorsunuz. Ve birinin de sizin kodunuzu girmesini bekliyorsunuz. Bu yardımlaşma konusu da sayılır. Herkes kazansın maksadımız.

Sonra 100 puanımız oluyor ve oyunlardan dilediğimizin hilesini satın alıyoruz bu puanla.

Henüz kullanamadım çünkü 50 puanım var ve kodumun teşekkür listesine eklenmesi lazım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Not: Lütfen herkes birbrine destek olarak yardımlaşırsa çok iyi bir yardım konusu olabilir bu :oke:

Benim Kodum : 30919 bu arada.

• Beğen
Tepkiler: emil029 ve gokkurt

karaca34

Üye
Arkadaslar uygulama calisiyor
112666 eklerseniz sevinirim

sm82

Üye
138943 benim id

karaca34

Üye
ARKADASLAR UYGULAMA CALİSİYOR DENEYİN GÖRÜN Eklerseniz memnun olurum 112666

mustafagras

Üye
Arkadaşlar eklerseniz sevinirim 239885

efendi2004

efendi2004

Üye
253622

Benim kodumda

emre kocamaz

Üye
320819 arkadaşlar buda benim kodum

safkan2007

safkan2007

Üye
372136 ekleyin arkdaslar ben sizi ekledim

- - - Eklendi - - -

1 keremi ekleme hakkımız var ben ekledim daha sonra Thanks yazısı kayboldu

meysin

Üye
Arkadaşlar benimki 485960 lütfen ekleyin

gokkurt

gokkurt

Üye
deneyelim bakalım inşallah işe yarar. 486326

--thanks kısmını göremedim ayrıca puan kısmı 0--

Son düzenleme:

dawolf

Üye
7,0,3 de oluyor mu

47MaDo47

47MaDo47

Üye
Ben yapamadım ayrıntılı anlatabilirmisiniz

hayalet_woly

hayalet_woly

Üye
hayday için oluyormu bu hile ?518340

mürteza16

mürteza16

Üye
Uygulqmayi nerden indiriyoz

By_Ogus

Üye
bişey sorcam dragons of atlantis'de denıyen var mı hileyi acaba ?

06mehmet

Üye
benim kod 618353 fakat başkalarını ekleyemedim

MrGalaxy

Üye
637303 ekleyin arkadaslar ama udid kodu yaninda - isareti var ?

Üst Alt