Uygulama Hile programları sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

darkcrull

Üye
    Konu Sahibi
Hile programları sorunu
Android sürümüm 2.3.6
telefon rootlu

Gamecih programında please wait te kalıyor ve telefon kasmaya başlayıp kapanıyor

game guardian programında sonucu arıyor sürekli çok bekledim ama sürekli arıyor

Gamekiller programında bi tek bu program 2 3 oyunda hile yaptı ama diğerlerinde yapamadım oda o diğer oyunlar için
gamecih ve gameguardian la yapıyorlar ama onlarıda ben çalıştıramadım

android sürümü 2.3.6 olan ve bu programları çalıştırabilen var mı

MrGalaxy

Üye
Bazı telefonlar destekleyemiyor. Eski telefonumda da bu tip sorunlar yaşamıştım. En iyisi direk hile uygulanmış apk'yı kurmak :)

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
Arkadaşım hile olayı telefonun ram'i ile alakalı 500 mb ram'dan aşağı ise ramin hile yapamazsın

darkcrull

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım hile olayı telefonun ram'i ile alakalı 500 mb ram'dan aşağı ise ramin hile yapamazsın

gercekten boyle bisey oldugunu bilmiyodum ilk telefonum tam bilmiyorum 290 mb ram var yani yapamiycaz desene :) yorumlariniz icin cok tesekkur ederim bayabi okudum romdan kaynakli filan yaziyodu ama demek ki ram sorunu varmis tekrardan tesekkur ederim :)

- - - Eklendi - - -

gercekten boyle bisey oldugunu bilmiyodum ilk telefonum tam bilmiyorum 290 mb ram var yani yapamiycaz desene :) yorumlariniz icin cok tesekkur ederim bayabi okudum romdan kaynakli filan yaziyodu ama demek ki ram sorunu varmis tekrardan tesekkur ederim :)

darkcrull

Üye
    Konu Sahibi
Aslında sorun ram değilmiş veya orjinal rom olması değilmiş
telefonun romunu değiştirdim
İce cream 1.3 yaptım ve bir kaç tane daha rom denedim
İce cream den önce hangi romu attım bilmiyorum ama o romda da gamecih gameguardin vs açılmamıştı
İce cream yükledim Rafael Baugis kernel i de yüklendi
ve programlar açıldı ve çalıştı sorunsuz ama
bu
Rafael Baugis kernelinde rehber vs sorunu var dedim bu kerneli kaldıralım
kaldırdım bu sefer rehber sorunu gitti ama programlar çalışmadı
Yani sorun kernel de
Sorunsuz programları rehberi vs çalıştırabilicek bi kernel varmıdır acaba bilmiyorum ama
hem rehber hemde programları çalışan bi rom bilen varsa ismini söyleyebilirse
şimdiden teşekkürler.

hasan356

hasan356

Üye
Bende samsung nnote 2 var telefona format attım game guardian yükledim açıldı ekranın ortasında simgeside çıktı asphalt 7 v1.0.6 yükledim game guardian açılmadı siyah ekran gelip kapandı engel var artık game guardian nın yenisini beklemekden başka çare yok...

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
Sorunun kernelden kaynaklandığını bulmak güzel bir tespit olmuş. Bu noktada tebrik ederim. İleride bu bilgi çok işime yarayacaktır. :))

uRas122

Üye
GameCİH2 yi dene