Uygulama Hile İstek

Sponsorlu Bağlantılar

Clownmen

Clownmen

Üye
Hungry Shark Evolution hilesi varmi acaba? (bendeki surumu 1.3.5)
Telefonum Root suz ICS 4.0 Xperia Neo V var. Bulabikirsen cok sevinirim

muhammet7676

muhammet7676

Üye
    Konu Sahibi
Hungry Shark Evolution hilesi varmi acaba? (bendeki surumu 1.3.5)
Telefonum Root suz ICS 4.0 Xperia Neo V var. Bulabikirsen cok sevinirim

onceki mesajlarda vardi. bakabilirsiniz :)

- - - Eklendi - - -

Modern Combat 3 icin yok mu

www.mediafire.com/?rs25t0awpnqfhmd bu savegame.bin dosyasini root explorer kullanarak data/data/com. oyunun adi gibi bisey olacak yani kisacasi oyunun klasorunu bulun. icinde savegame.bin adli bisey olacak bu indirdiginiz seyi oraya kopyalayin.

gezgin038

Üye
onceki mesajlarda vardi. bakabilirsiniz :)

- - - Eklendi - - -

www.mediafire.com/?rs25t0awpnqfhmd bu savegame.bin dosyasini root explorer kullanarak data/data/com. oyunun adi gibi bisey olacak yani kisacasi oyunun klasorunu bulun. icinde savegame.bin adli bisey olacak bu indirdiginiz seyi oraya kopyalayin.

Kardesim note 2 icin onerebilecegin hile yapilabilen guzel oyun onerebilir misin ?

kosigin

kosigin

Üye
Dungeon hunter 3 s3 rootlu

esokmen

esokmen

Üye
Galaxy Wonder top eleven rootlu

muhammet7676

muhammet7676

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Wonder top eleven rootlu

top eleven facebook oyunu. yani internet uzerinden oynaniyor. top eleven icin oyle bariz bir hile yok. fakat vpn programlariyla ip adresini degistirip amerika,almanya,hollanda ip adresleri ile baglanirsan video izleyip anket doldurup token kazanabilirsin :)

gezgin038

Üye
Her tarz olabilir fark etmez.

muhammet7676

muhammet7676

Üye
    Konu Sahibi
Her tarz olabilir fark etmez.

futbol istersen fifayi oneririm. araba yarisi icin real racing 3 ve asphalt 7. subway surfers, temple run zaten bilindik oyunlar. 8 ball pool bilardo oyunu. f18 carrier landing ucak simulatoru. biraz arastirirsan zaten cok guzel oyunlar var

cetin3458

Üye
realbasketball oyununun hilesini bulan arkadaşım olursa lütfen paylaşsın çok lazım. şimdiden herkese yapıcağı yardımlar vereceği emeklerden dolayı teşekkür ederim. mail adresime programı atan arkadaşım olursa çok sevinirim "[email protected]"

gezgin038

Üye
Ben de ariyorum. Arcane legends ve real basketball

brkomr25

Üye
usta sa hungry shark evolution hilesi yardımlarınızı beklıyorum Samsung galaxy S3 rootlu yahut rootsuz fark etmez sizden cevap bekliyorum

muhammet7676

muhammet7676

Üye
    Konu Sahibi
furkan5800

furkan5800

Üye
Real Basketball Android 4.2 ve uzeri rootlu cihaz mp hilesi bulabilirsen cok iyi olur

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
Hocam yükledim root explore yi dediğin profile o onuda zip den çıkartıp söylediğin yere attim değişen bir şey olmadı açıklamalı bir şekilde anlatsan hocam

muhammet7676

muhammet7676

Üye
    Konu Sahibi
Real Basketball Android 4.2 ve uzeri rootlu cihaz mp hilesi bulabilirsen cok iyi olur

eskisini sil bunu kur. uploaded.net/file/c3zwsv19

- - - Eklendi - - -

Hocam yükledim root explore yi dediğin profile o onuda zip den çıkartıp söylediğin yere attim değişen bir şey olmadı açıklamalı bir şekilde anlatsan hocam

ben denedim oldu. sen o profile dosyasini tam olarak nereye attin?

Üst Alt