cemoko19
Üye
clash of the olimpians s3 mini rootlu
Oldu çok güzel oldu da bu program yasal suça girmez değil mi ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu freedom diye br uygulama. Hani oyun icinde coin ya da gem alma var iste bu uygulama ile bedavaya alabilirsin. Uygulamayi kur. Uygulamaya girince seceneklerden start yap. Sonra hungry shark uygulamasini goreceksin ona gir. Istedigin seyi google play den ucretsiz alabilirsin
Bunun aynisini dedigin oyun icin de yapabilirsin
Oldu çok güzel oldu da bu program yasal suça girmez değil mi ?
- - - Eklendi - - -
Shadowgunda olmuyor siz denediniz mi ?
Istediginiz oyunu,kullandiginiz versiyonu ve telefonun rootlu olup olmadigini yazmaniz yeterli ve tabiki telefonunuzu
Ornegin: six guns v.1.1.7 hilesi telefon: galaxy s3 rootlu
Elimden geldigince yardimci olucam. Iyi forumlar
s.a hocam telefonum samsung Galaxy S3 telefon rootsuz sürüm 4.1.2 wild blood için sınırsız para hilesi var mı çok aradım ama malesef bulamadım belki sende vardır
s.a hocam telefonum samsung Galaxy S3 telefon rootsuz sürüm 4.1.2 wild blood için sınırsız para hilesi var mı çok aradım ama malesef bulamadım belki sende vardır
rootsuz hile olacagini pek sanmiyorum. hele ki gameloft oyunu icin. elimde titanium backup dosyalari var fakat bunun icin de root gerekli. ama yine de ararim biraz
- - - Eklendi - - -
modlu apk buldum. ama onceki oyununu silmen gerek. bence onceki oyun dosyalarini bilgisayara yedekle sonra www42.zippyshare.com/v/85818754/file.html bunu indir ve yukle. umarim ise yarar.
hocam eyvallah Sağol root attım hile yaptım yinede Sağol emeğine saygı var ol hocam
Kardeşim bana subway surf hilesi lazım ( para hilesi değil ) puan hilesi yapmak istiyorum
Telefonum S3 rootlu 4.1.2
plague inc nasil unlocklari acabiliriz s3 mini rootlu
Kardeşim bir de freedom uygulaması markete girince satın ala tikliyorum bağlantı yok hatası ile karşılaşıyorum. Bu iki sorunumu cozebilirsen allah senden razı olsun kardeşim.
- - - Eklendi - - -
kardes hadi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?