Uygulama Hile İstek

cemoko19

Üye
clash of the olimpians s3 mini rootlu

Konu Sahibi
clash of the olimpians s3 mini rootlu

Bu freedom diye br uygulama. Hani oyun icinde coin ya da gem alma var iste bu uygulama ile bedavaya alabilirsin. Uygulamayi kur. Uygulamaya girince seceneklerden start yap. Sonra hungry shark uygulamasini goreceksin ona gir. Istedigin seyi google play den ucretsiz alabilirsin

Bunun aynisini dedigin oyun icin de yapabilirsin

Oldu çok güzel oldu da bu program yasal suça girmez değil mi ?

- - - Eklendi - - -

Shadowgunda olmuyor siz denediniz mi ?

Konu Sahibi

Oldu çok güzel oldu da bu program yasal suça girmez değil mi ?

- - - Eklendi - - -

Shadowgunda olmuyor siz denediniz mi ?

Ben sadece hungry sharkta denedim. Yasal suc olacagini sanmiyorum. Olsaydi hilelerde yasal suc olurdu. Hem sadece offline oyunlarda calisiyor.

Istediginiz oyunu,kullandiginiz versiyonu ve telefonun rootlu olup olmadigini yazmaniz yeterli ve tabiki telefonunuzu
Ornegin: six guns v.1.1.7 hilesi telefon: galaxy s3 rootlu
Elimden geldigince yardimci olucam. Iyi forumlar

s.a hocam telefonum samsung Galaxy S3 telefon rootsuz sürüm 4.1.2 wild blood için sınırsız para hilesi var mı çok aradım ama malesef bulamadım belki sende vardır

Konu Sahibi
s.a hocam telefonum samsung Galaxy S3 telefon rootsuz sürüm 4.1.2 wild blood için sınırsız para hilesi var mı çok aradım ama malesef bulamadım belki sende vardır

rootsuz hile olacagini pek sanmiyorum. hele ki gameloft oyunu icin. elimde titanium backup dosyalari var fakat bunun icin de root gerekli. ama yine de ararim biraz

- - - Eklendi - - -

modlu apk buldum. ama onceki oyununu silmen gerek. bence onceki oyun dosyalarini bilgisayara yedekle sonra www42.zippyshare.com/v/85818754/file.html bunu indir ve yukle. umarim ise yarar.

hocam eyvallah Sağol root attım hile yaptım yinede Sağol emeğine saygı var ol hocam

h3k1m

Üye
Kardeşim bana subway surf hilesi lazım ( para hilesi değil ) puan hilesi yapmak istiyorum
Telefonum S3 rootlu 4.1.2

Konu Sahibi
Kardeşim bana subway surf hilesi lazım ( para hilesi değil ) puan hilesi yapmak istiyorum
Telefonum S3 rootlu 4.1.2

Öncelikle gamecih programımızı indirelim : https://www.dropbox.com/s/vjjssjoxvccq9nb/gamecih-maxicep.com-muhammet7676.apk

2-Yükledikten sonra gamecih programızı açalım. Gamecih arkada açık kalsın, biz oyunumuzu açalım.

3-Subway Surfers olsun örneğimiz. Oyunu açtıktan sonra bir satır boyutunda gamecih menüsü çıkacak. Ordan sola doğru ok a tıklayarak gizleyebilirsiniz. Bizim işimize o bölümdeki büyüteç simgesi yarıyacak.

4- Şimdioyuna başlayın. puan toplamaya başlayın. 100 200 olunca oyunu durduralım ve gamecih menüsünden arama simgesine tıklayalım. Input number kısmına topladığınız puanı girin. diyelim ki 1500 puan topladınız. bikaç sonuç çıkacak. sonra tekrar oyuna dönün biraz daha puan toplayın. diyelim puanınız 1700 oldu. aratın 1700 ü. boyle tek sonuc kalana kadar devam edin. tek sonuc kalinca.

5-Sonuca tıklayıp istediğiniz değeri girin. Oyuna geri dönün , puan girdiğiniz değer kadar olacaktır.

Not : Input numbera puan miktarını girdiğinizde 0 found çıkıyorsa veya 4bytes olan bir sonuç yoksa oyun dönün ve bir miktar daha puan toplayın. Oyunu durdurun . Menu tuşuna basıp resete tıklayarak yeni değeri girin. Bulana kadar devam edin. İlk seferinde ben de baya uğraşmıştım.

Not2: Gamecih her telefonda çalışmayabiliyor.

Aynı mantıkla diğer oyunlarda da bu hileyi uygulayabilirsiniz.

h3k1m

Üye
İlgin için çok çok teşekkür ederim ama beceremedim ben sanırım neyse saglık olsun başka hile lazım olursa buradayım

cemoko19

Üye
plague inc nasil unlocklari acabiliriz s3 mini rootlu

Real Basketball hilesi lazım. Fredom ile olmuyor

Konu Sahibi
fileice.net/download.php?file=3icwq telefonu bilgisayara bagla ve bu hileyi dene

Real Basketball. Galaxy Note 2 rootlu. MP hilesini bulabilir misin?

- - - Eklendi - - -

muhammed O verdiğin LINK ten dosya indirilmiyor. Dolandırıcılık yapıyor O site cep telefonu numaranızı istiyor.

Konu Sahibi
yeni link hazirliyorum

baska hicbir sitede link yok

Kardeşim bir de freedom uygulaması markete girince satın ala tikliyorum bağlantı yok hatası ile karşılaşıyorum. Bu iki sorunumu cozebilirsen allah senden razı olsun kardeşim.

- - - Eklendi - - -

kardes hadi?

Konu Sahibi
Kardeşim bir de freedom uygulaması markete girince satın ala tikliyorum bağlantı yok hatası ile karşılaşıyorum. Bu iki sorunumu cozebilirsen allah senden razı olsun kardeşim.

- - - Eklendi - - -

kardes hadi?

freedom da stop yap sonra tekrar start yap oyle dene