:) :)
_YldZEneS_ Üye Konu Sahibi x-scarface' Alıntı: Selam göndereceğine kendi gelsin ya. Genişletmek için tıkla ... malesef banlı
Van Hohenheim Üye ka_za' Alıntı: Gene niye ban yedi Genişletmek için tıkla ... Gaza geldi konu açmış kendimi banlayımmı diye herkez banla demiş. Oda kendine ban atmış.
ka_za' Alıntı: Gene niye ban yedi Genişletmek için tıkla ... Gaza geldi konu açmış kendimi banlayımmı diye herkez banla demiş. Oda kendine ban atmış.
KayraBey Üye batubower' Alıntı: Gaza geldi konu açmış kendimi banlayımmı diye herkez banla demiş. Oda kendine ban atmış. Genişletmek için tıkla ... Ayıp ayıp.Bana o konunun linkini ver kim ban at demiş not alayım
batubower' Alıntı: Gaza geldi konu açmış kendimi banlayımmı diye herkez banla demiş. Oda kendine ban atmış. Genişletmek için tıkla ... Ayıp ayıp.Bana o konunun linkini ver kim ban at demiş not alayım
ka_za Üye batubower' Alıntı: Gaza geldi konu açmış kendimi banlayımmı diye herkez banla demiş. Oda kendine ban atmış. Genişletmek için tıkla ... O nasil is oyle yav
batubower' Alıntı: Gaza geldi konu açmış kendimi banlayımmı diye herkez banla demiş. Oda kendine ban atmış. Genişletmek için tıkla ... O nasil is oyle yav
Van Hohenheim Üye konunun linkinı bilmiyorum bana da başkası söyledi öyle olduğunu. - - - Eklendi - - - ban süresi ne kadar sürüyor.
konunun linkinı bilmiyorum bana da başkası söyledi öyle olduğunu. - - - Eklendi - - - ban süresi ne kadar sürüyor.