Hikayeyi devam ettir

Sponsorlu Bağlantılar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
Hikayeyi devam ettir
Sabah erkenden kalktım konseyin toplantısı vardı.Laz ziya hüsrev felan bunları çağırdım.Birden en üst kattan effe e e diye bir ses geldi galiba nergisti.Safiye koşup bakmış :off:

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
Bağıran Nergis değilmiş Bizim keş Sülo'muş Gelirken boncuklu magnumunuda getirmiş dediki 'reyis bizim maallede yeni çete kurmuşlar basakmı' bende hemen tamam dedim onlar kimmisde bizim oldugumuz maallede cete kuruyolarmis bende Hemen 45 numara botlarımı kuşandım boncuklu keleşimide aldım sonra telefonla Kel apti,bıyıklı naciye ve tarzan hüsnüyü çağırdık ve bunlar gelince beraber yola ciktik..

Eray1910

Üye
..Birşey yapacaklarından değilde kalabalık olsun diye aldık onları da yanımıza maksat gözleri korksun. Oradan dolmuşa binip adamların mekanına geçtik yalnız dolmuşçu mekanı geçtikten sonra indirdiği için bayağı bi yürüyüp yorulduk. Yorgun yorgun çatışmaya girmeyelim diye bir kafeye oturduk soluklanalım birşeyler yer içeriz diye düşündük. Ben çay söyledim onlarda aynısından. Sonra eski dostlar girdi kafeye bizi görünce çok şaşırdılar nasılsın geldi ben de iyiyim gitti. Onlarda çayladılar masayı ortam güzeldi çatışmayı felan unuttuk kafeden çıkar çıkmaz silahları gömdük şimdi ise içki masasında yaptığımız iyiliklere sövüyoruz. Ben mi ? Beni sorarsanız ben iyiyim tesr gdein bişery yko..

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
sonra aklımız başımıza geldi yandaki dede tüü ramazanda içkimi içtiniz dedi ben ayağa kalktım ve

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
Bizi rezil ettin lan dedim ve Boncuklu keleşle dedenin kafasına sıktım fişne suyu falan aktı sonra keş süloyada tanık bırakmayalım dedim oda bütün kafeyi boncuklu magnumuyla taradı heryer fişne suyu oldu sonra kafeden çıktık ve koşmaya başladık...

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
eve gittim nergisle safiye daha uyumamıştı gidin yatın dedim kılıçta bana viski açtı bende ramazan ayındayız ulan dedim o da bana ulan o zaman evde niye viski var dedi bende bana hesap soramazsın dedim birden üst kattan çığlık sesi geldi yoksa dedenin oğlu nergisle safiyeyi öldürecekmiydi hemen kılıçla birlikte üst kata koştuk evde fare varmış tuttum bi tane mantar tabancasıyla kafasına sıktım son sözü ciyyyğğğğ oldu.Derken evin kapısı çalındı gelen dedenin oğlumuydu?

Haluk.

Haluk.

Üye
Sonra ruyamdan uyandim

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
5 gündür uyuyormuşum kalktım takım elbisemi giyip toplantı yerine gittim baronluk seçimi varmış yine ben seçilecem zaten boşver neyse gittim laz ziya bana atarlandı bende boncuklu keleşle kafasına 15 el ateş ettim bi çığlık daha duyuldu kahretsin bu da rüyaymış hemen kalktım dışarıya çıkıp bakkala gittim mantar tabancası aldım rüyamda bana atarlanan laz ziyanın kafasına bunla sıkacam

• Kahkaha
Tepkiler: PALA.

Style72

Üye
o gün güneşliydi. Yolda yürürken yıldırım çarptı ve öldüm :D

The end..... SON

BelaMonte

BelaMonte

Üye
şaka yapmıştım bim den le colamu almıştım çalkaladım ve laz ziya ya fırlattım ardından patlama sesi geldi ve öldü polisler beni arıyordu

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Style72

Üye
benim özel güçlerim vardı. Bşrden uçmaya başladım

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
sonra biraz cıvık işler yaptığımı anladım
canım çok sıkıldı bu arada oğlum efeyi hala arıyorum doğu beni çağırdı oğlunun görevi var dedi oğlumun adını değiştirip ali yapmışlar hala oğlumu bulamadım derken telefon çaldı acaba gizli numaradan arayan kimdi?

Style72

Üye
arayan ajdar çıktı :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
şah damar şarkısını söylemeye kalktı hemen telefonu kapatıp camdan aşağıya attım çok tedirginim ya yerimi bulursa...
Kapı çaldı.Acaba kim gelmişti safiye kapıyı açtı kimmiş kızım dedim ses vermedi acaba kim gelmişti ve içeride neler olmuştu?

Style72

Üye
gelen bülent ersoydu :D

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
safiye korkudan bayılmıştı ve tabii ki bende yerden kalktığımda ev bomboştu herkes nereye gitmişti?

codblackops2

codblackops2

Üye
Sonra öldüm

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
sonra uyandım ne garip rüyamda öldüğümü gördüm
Bu işte bi iş var evde kimse yok nergis ve safiye nerede?

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
sonradan duydumki bunlar kötü yola dusmus...

Style72

Üye
gidip her ikisini de öldürdüm. Sonra kendime 3 aygaz tüpü bağlayıp ateşe verdim. Sonra booooooommm. Vücudum paramparça.

Üst Alt