High Speed v1.6.0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
High Speed v1.6.0

High Speed 3D features: High Speed 3D will make you feel in the world of powerful cars, high speed and extreme action! Well... you may take a part in 50 races in career mode. Unique graphics and easy controls will make a pleasure for you playing this game! Modded to landscape mode...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: H/\S/\N, tragedie, Necmati ve 9 diğerleri

Εthnic

Εthnic

Üye
tesekkurler.. fakat oyunu tam ekran yapabilmek icin uygulama yoneticisinden suit ayarlarinda ekran ustu klavye secenegini kapatmak gereksede ne gariptirki telefon bu secenegi tuslayinca tepki vermiyor..

M3L!H

M3L!H

Üye
Teşekkürler. Fakat oyun aslında dokunmatik ekranlılar için değil. Altındaki tuşlarla oynayabiliyorsunuz sadece. Uygulama yöneticisinden kapatıldığı zaman tepki vermemesinin sebebi bu :oke:

*-king-*

*-king-*

Üye
teşekkurler

OğuzcanAbi

Üye
saol nadir abi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi oyunlar.

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
TEŞEKKÜRLER...!!!:oke:

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
Çok mersi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi oyunlar.

barancell

Üye
Eyvallah abi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
önemli değil.

AllEyesQnMe

Üye

Nadir abi bana bir yardımcı olabilir misin müsaitsen? 5800 a FW yapıcam ama begenmezsem geri orjinal haline döndermek istersem bunu yapabilir miyim? Ne olursun Yardımcı ol bütün forumu aradım ama hiç bir şey bulamadım. Tek çarem sensin.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nadir abi bana bir yardımcı olabilir misin müsaitsen? 5800 a FW yapıcam ama begenmezsem geri orjinal haline döndermek istersem bunu yapabilir miyim? Ne olursun Yardımcı ol bütün forumu aradım ama hiç bir şey bulamadım. Tek çarem sensin.
orjinal haline geri dönebilirsin.5800 fun club açtım orda ilk sayfada 9.cu mesaja bak.

kilisli822

kilisli822

Üye
[sıze=4][ı]teşekkürler...!!![/ı][/sıze]

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil.

sert_seri

Üye
teşekkürler...

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
Teşekkürler.

furkan1523

Üye
teşekkürler

Necmati

Necmati

Üye
süpermiş sağol nadir abi...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi oyunlar arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt