High Caliber Hunting 1.0.0 " AV MERAKI OLANLARA COK GÜZEL-GERÇEKÇİ BİR OYUN " ( 105.0Mb )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kumuk

kumuk

Üye
    Konu Sahibi
High Caliber Hunting 1.0.0 " AV MERAKI OLANLARA COK GÜZEL-GERÇEKÇİ BİR OYUN " ( 105.0Mb )
















GERÇEK HUNTER GİBİ DÜŞÜNÜN. Retina Ekran, gerçekçi doğal ortamlarına kaçış olarak ve vahşi oyunun 20'den fazla türü aramak av strateji odaklanmak görsel yoğunluğunu en üst düzeye çıkarmak için yapılmıştır. Yakalama marka silah ve hassas vites ile nihai sporun asil duygu. Eğer bir özel veya eğlence sporcu olsanız, EA ™, App Store üzerinde en otantik avcılık simülasyon oyunu vermekten gurur duymaktadır.

Bir WILD DÜNYA ENTER
Retina Ekran özellikle çarpıcı ayrıntılarla yaşam için tüm avcılık ortamlarda bahar. Avı şafak, gündüz ve akşam karanlığı senaryolarda. ormanda ödül buck hışırtı, dikkatli nişan almak ve ateş Spot. Hiçbir ayrıntı en dürüst avcılık deneyimi mümkün sunmak için gözardı edildi.

OYUNUN KARŞILAŞMA BİR TAM ARALIK
, Artı Bear, Moose, yaban domuzu (Whitetail, katır Sitka ve Nadas dahil) Hunt çeşitli Deer ve Sincap, Tilki, Tavşan, ve Raccoon gibi küçük yaratıkların. Her hayvan sergiler gerçekçi davranışlar. Onları almak için, avcılık cesaret göstermek gerekir.

HUNT VE mulitple YERLERİ VE ŞEKLİ VE SÜRGÜN
düşük bir fiyata Afrika'da ilave indirilebilir Treklerimiz ve Avustralya'da satın alınabilir - kupa yapmak için en iyi avlanma stratejileri kullanın Teksas, Alaska, Kanada ve Iowa dahil olmak üzere en fazla 6 yerleri, içinde öldürür. Kariyer modunda büyük bir oyun avcısı olarak başarılarının Quick Play bir atış, hisse Pass 'N Play ile bir arkadaş ile av ve skoru onlarca atın.

A BULLET'S EYE VIEW GET
Stratejik olarak, harita gidin ve sonra kapsam "Vital Vision" kullanan bir hayvan dışarı bir X-ışını ya da kalp, akciğerler ve beyin termal görünümünü elde etmek. Kalp atış ile Trigger "Bullet-Cam" ve temiz öldürmek için hayvanın kalp Tüfeğinizi doğru adresinin cephane's noktası görünümü iz. yepyeni bir bakış açısıyla Deneyim avcılık.

40 REAL, MARKA-ADI ATEŞLİ SİLAHLAR VE EKİPMANLARI EŞYALAR ERİŞİM OVER
Remington ® tüfek ve av tüfeği ... Bushnell kapsamları ... PSE yay, artı Aramalar ve daha fazlası. gerçek dünya üreticilerinin en iyi avcılık ürünleri ile donatın kendinizi ve özgünlük bir katma dokunuş tadını çıkarın.

 
  • Beğen
Tepkiler: cptalperen
cptalperen

cptalperen

Üye
evet bayağı gerçekçi eyvallah :oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt