Hido nereye gidecek?

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Hido nereye gidecek?
Hido nereye gidecek

NBA'deki temsilcimiz Hidayet Türkoğlu'nun, Portland'la anlaştığı yönünde çıkan haberlerden sonra cuma gecesi Toronto'nun yaptığı atakla nereye gideceği Türkoğlu'nun kararına kaldı.

Toronto Raptors cuma gecesi Hidayet Türkoğlu'na yaptığı 5 yıllık 60 milyon dolar teklifle beraber, temsilcimizin transferi yılan hikayesine döndü. NBA.com'da yer alan habere göre milli basketbolcunun Toronto Raptors ile sözlü anlaşmaya vardığı ve Portland'a transferinin suya düştüğü iddia ediliyor. Hidayet'in ne karar vereceği ise merak konusu.

Türkoğlu'nun daha önce Portland Trail Blazers ile anlaştığı haberlerinden sonra, temsilcimiz Portland şehrini gezmişti.

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bakalım nereye gidecek, izleyip göreceğiz.

Cynical

Üye
Doğru tercih Portland olur. Hem önerdikleri para Hidayet'in beklediği düzeyde; hem de genç ve yetenekli bir kadroları var. 2 seneye kadar batının tepesine oynarlar.

Dün kesin değil diyordu Ali ya

Mic Jack

Üye
öncelikle şok oldum ve açıkcası biraz da sinirlendim şimdi yukarıdaki haberide görünce biraz daha şok oldum çünkü eğer hido portland ın verdiği 50 milyon dolarlık teklifi 3 milyon dolar için reddettiyse yazıkkk

hidoo ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim belli ki şampiyon olmak gibi bir hedefi yokk.. bu sonuca birçok açıdan ulaşabiliriz torontonun bırakın şampiyonluğu bu kadroyla doğu finali oynama şansı bile yok bi de üstüne üstlük cris bosh un da seneye büyük ihtimal gideceği düşünülürse artık toronto doğu da ilk 8 için mücadele eder

hidoyu anlamaya çalışıyorumm; önceki haberlerde torontonun 60 milyon dolardan fazla vereceği söyleniyordu dedim 10 milyon dolar çok büyük fark hido da geleceğini düşünüyor sonuçta 30 yaşında ve en fazla 5 yıl oynar o süre içinde de iyi parayla oynar ama görünüşe göre fark 3 milyon dolar.!! bir oyuncu başarılı olmayı, şampiyonluğu 3 milyon dolara değişirmi ??

toronto nun daha büyük bir kent olması, avrupalıların, türklerin daha fazla yaşaması takımdaki avrupalı oyuncuların fazla olması hatta all-star seçilme ihtimalinin yükselmesi de hido açısından uygun bulunmuş olabilir

yine de iş her an değişebilir malum hido espn i bile yanılttı inş. hido için hayırlısı olur nereye giderse gitsin desteğimiz onunla elbette

Atakan

Üye
    Konu Sahibi

Ben açıklayayım istersen,
Hidayet'in eşinin Türk'lerin çoğunluğundan dolayı Toronto şehrine gitmek istemesi bu tercihte etkili olmuş.Birde 3 miyon dolar fark olunca zaten gerisi geliyor

portlandla anlaştığı haberlerinden 3 saat sonra kendisi torontoya gitmek istiyorum dedi