Hiddink'ten genç oyunculara yeşil ışık!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hiddink'ten genç oyunculara yeşil ışık!
A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink NTV Spor'a yaptığı özel açıklamada, genç oyuncuları yakından takip ettiğini ve önümüzdeki dönemde kadroda değişiklikler olacağını söyledi.







A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, NTV Spor'a çok özel açıklamalarda bulundu.
Hiddink, elinden geldiğinde hafta sonu maçlarını takip ettiğini söylerken, "Yurt dışında olmam demek maçları takip etmediğim anlamına gelmiyor" dedi



Yenilgilerin ardından her zaman eleştirilerin olduğunu söyleyen Hollandalı teknik adam, iyi eleştirileri de dikkate aldığını söyledi.
"Mart ayına kadar önümüzde uzun bir zaman var" diyen Hiddink, bazı oyuncuların kendi takımlarında oynanamamasının üzücü olduğunu ve hem ulusal olarak hem de kulüpler olarak Türk futbolunun Avrupa'da fazla sayıda temsil edilmediği için kötü bir dönemden geçildiğini söyledi.
"Türk futbolu Avrupa'da mücadele etmediği sürece çok başarılı olamaz" diyen Hollandalı teknik direktör, "Büyük takımlar Türkiye liginde kötü mücadele ediyor" diye konuştu.
Geleceği olan genç oyuncuları Mart ayına kadar hazır hale getirmek istediklerini söyleyen Hiddink, "Önümüzdeki aylarda daha başarılı oyuncularla çalışacağımıza inanıyoruz. Bazı genç oyunculara, diğer oyunculara da şans vermem gerektiğnin farkındayım. Milli takımda bir takım değişiklikler olacak" dedi.
Galatasaray'dan ayrılmadan önce Frank Rijkaard ile zaman zaman görüştüğünü söyleyen Hiddink, ayrıldıktan sonra Hollandalı meslektaşı ile görüşme fırsatı bulamadığını da söyledi.
Hiddink, "Gerçekçi olmalıyız, Türkiye'de futbol duygularla oynanıyor, bir takım felsefeleri takip etmemiz gerekiyor, çok fazla duygulara kapılmamamız gerekiyor" şeklinde konuştu.
Ersun Yanal'ın genç oyuncuların gelişimi konusunda elinden geleni yaptığını söyleyen Hiddink, Yanal'ın genç oyuncularla yakından ilgilendiğini ve kendisiyle sürekli genç oyuncularla ilgili fikir alışverişinde bulunduğunu da sözlerine ekledi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt