hiçkimse fp1e tema efekti yükleyemiyor....!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
hiçkimse fp1e tema efekti yükleyemiyor....!!!
lütfen programlardan ve bu gibi işlerden anlayanlarımız bu soruna çözüm bulsun.hackli olduğu halde efekt sis halindeyse basınca yüklenemiyor,yerleşik bir bileşendir hatası alınıyor.veya sis halinde değilse efekt yolu gözükmüyor efekt yolunu bulmak için kurtuluş40 abimizin ve bu forum ve gerekse diğer sitelerde verilen sis dosyalarıda aynı hatayı verip yüklenmiyor.biri bi çözüm bulsun artık lütfen :(

alp047

alp047

Üye
kardeş fp1'e flashsız effekt yüklenmiyor şimdilik istediğin effekti yüklemek istiyorsan core kilidini aç ve effektleri orjinal effektlerin üzerine kopyala ama orjinal kalsın ben sürekli değiştirmek istiyorum diyorsan effekt klasöründe manifes.mf dosyasını notepad ile aç z resource yazan yeri e/effekt veya c/data effekt yap sana şimdilik bu kadar yardımcı olabilirim

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
ya ne flash tan anlıyorum nede dediğinden özelm mesaj olarak detaylı anlatırmısın ? yükleyecegim efektin dosyası madde halinde tek tek yani.

alp047

alp047

Üye
ya ne flash tan anlıyorum nede dediğinden özelm mesaj olarak detaylı anlatırmısın ? yükleyecegim efektin dosyası madde halinde tek tek yani.

kardeş kusura bakma şuanda dediğini yapma imkanım yok olursa yardım ederim sana yardım edebilmek için pc olması lazım benimde pc'im yok malesef mobilden sana yardım edebilmem zor

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
tamam sağol hallediyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt