bak güzel kardeşim saçma konuşupta konuyu kirletmesen sevinirim.bu bir ikincisi diğer sayfalardaki yorumları okumayıp saçma yorum yapıyorsun bu iki.üçncüsü bindpa isimli şirket n-gage oyunlarını kırıp piyasaya veren bir şirketti ama n-gage ile işini bitirmiş yani trial olan bütün oyunlar öyle kalacak.yada para verip alacaksın sitesinden.dördüncüsü n-gage.com'dan triallleri indirirsen hepsi .exe uzantılı onları nasıl çalıştıracaksın acaba.birde piyasada bu en yeni oyunları burdan başka hiçbir yerde bulamazsın beğenmezsen gelmezsin saçma yorumlarına ihtiyacımız yok
her oyunu binlerce kişi indirdi.içlerinden birkaç tanesi inadına yapıyor bunu sanki.defalarca kez durumu açıklama yaptım inadına yapıyorlar resmen.nasıl sinirlenmeyeyim
doğru ama para verip o oyunları almazsan piyasada bu oyunları yapacak kimse yok bunu anla yeter.yok hiçbir yerde yok bu oyunlar anla lütfen bunları yapan şirket işi bıraktı oyunlar trial olarak kaldı bende bunu diyorum anla
doğru ama para verip o oyunları almazsan piyasada bu oyunları yapacak kimse yok bunu anla yeter.yok hiçbir yerde yok bu oyunlar anla lütfen bunları yapan şirket işi bıraktı oyunlar trial olarak kaldı bende bunu diyorum anla
binpda oyunları yüklerken File is corrupted.Delete Now? diye bi yazı ve altında evet hayır çıkıyo evet e basıyorum bişey olmuyo hayır diyorum oyunu siliyor neden acaba yardım edermisiniz? telefonum n79 n-gage 1.40 yardım LÜTFEN !
binpda oyunları yüklerken File is corrupted.Delete Now? diye bi yazı ve altında evet hayır çıkıyo evet e basıyorum bişey olmuyo hayır diyorum oyunu siliyor neden acaba yardım edermisiniz? telefonum n79 n-gage 1.40 yardım LÜTFEN !