hiçbir yerde yok ilk defa maxicepte ! en yeni çıkan bütün n-gage oyunları

Aziz™

Üye
yok arkadaşın cevabına göre yazdım onu n95'te güzel olur dedi ya.yoksa ona bakarsan bir sürü telefon var çok güzel oynanabilecek

ya hepsini denedim neredeyse hepsi trial boş iş yapmışsin hiçbiri değil kendin oynuyorum demişsin ama ya trialini oynuyordun yada bizi kandiriyordun sanırım..

CS BETA

Üye
ya hepsini denedim neredeyse hepsi trial boş iş yapmışsin hiçbiri değil kendin oynuyorum demişsin ama ya trialini oynuyordun yada bizi kandiriyordun sanırım..

patch at kardesim bide bizi kandırsaydı suan bu konu kilitli olrdu ve msj yasamazdın

jamshot

Üye
bende teşekkürümü geri alıyorum bende zaten trialleri vardı sildim tam diye bunu yükledim meğersem bunlar da trial miş zaten bu oyunları telefondan ngage e girip wireless la gayet güzel indirebiliyorsun madem patchi var patchleri nerden bulabileceğimiz hakkında da bilgi ver bize

Aziz™

Üye

yorum yapmadan önce zahmet edipte yazılan mesajları okusaydın şimdi sadece teşekkür ederdin.bir önceki sayfada patch dosyası verilmiş.ordan işini halledebilirsin.ayrıca teşekkürün geri alındığınıda senden duydum ve gördüm

jamshot

Üye

o oyunları yapan bir patch değil sadece trial yazısını değiştiriyor bu oyunlar c1rackli değil o yüzden oynayamayız

Aziz™

Üye
konulara yazılan mesajları tekrar okumamışsın.neyse şimdi bu konuları biliyorsan Bindpa şirketi bu tür oyunları kırıp yaparak piyasaya süren tek firmaydı ama bu son oyunları yapmadan n-gageden çekilmiş.buda demek oluyorki başka bir şirket yada kişi olaya el atmazsa trial olan oyunlar hep öyle kalacak yada oyunları orjinal sitesinden satın alacaksın

Aziz™

Üye
valla herkes bu linki gördü ve kimseden olmadı diye ses çıkmadı inşallah sendede olur kardeşim

defected

Üye
oyunların hepsi trıal haberiniz olsun
patch ile falan düzelmiyor

b1k1k

Üye
Binpda oyunları yüklerken File is corrupted.Delete Now? diye bi yazı ve altında evet hayır çıkıyo evet e basıyorum bişey olmuyo hayır diyorum oyunu siliyor neden acaba yardım edermisiniz?

CS BETA

Üye
oke dostum sağol link iç,n ama bu sadece trial yazısını kaldırıyor diye biliyordum ben :S bakalım olacakmı .

ins olr

--------------- Ekleme ---------------

Binpda oyunları yüklerken File is corrupted.Delete Now? diye bi yazı ve altında evet hayır çıkıyo evet e basıyorum bişey olmuyo hayır diyorum oyunu siliyor neden acaba yardım edermisiniz?

dosya bozuk hatası ya sil dio ya dursun
tel bilgilerin dogru ise N72 de calismaz s60 bölümünüe bakmalısın

antelope

Üye
oyunlar hava cikti ha siteden trial indirmisim ha burdan. Resmen ngage sitesindeki trialleri 4sharede uplamissin. Kotamiza degmez. Emege yazik.

b1k1k

Üye
Kardeşim telimi değiştirdim N79 m var ama bütün binpdalı oyunları denedim patch var ama hp böyle diyo :S