Hiçbir şekilde youtube'a giremiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ferhat burak

ferhat burak

Üye
    Konu Sahibi
Hiçbir şekilde youtube'a giremiyorum
m.youtube.com sitesine web tarayıcısından, youtube downloader programından ve kısayol linkli youtube'a giremiyorum. Loading yazıp telefonu donduruyndr. Web taraycıda açtığımda taraycı donuyor. Sadece operadan klasik mobil you tube açılıyor

mert41994

mert41994

Üye
Muhtemelen çerezlerden dolayı açmıyor. Web tarayıcıdan geçmişi çerezleri falan temizleyin. Hatta soft format dahi atmanız daha sağlıklı olur.

mustafasen

mustafasen

Üye
cfw kullanıyorsanız muhtemelen ondandır.benimde başıma gelmişti,şimdi haqan güven cfw sini kullanıyırum inanın çok güzel ve hızlı.

ferhat burak

ferhat burak

Üye
    Konu Sahibi
Muhtemelen çerezlerden dolayı açmıyor. Web tarayıcıdan geçmişi çerezleri falan temizleyin. Hatta soft format dahi atmanız daha sağlıklı olur.

çerezlerden falan değil. Dokunmatik mobil youtube'a giremiyorum. Linke bağlanıyor öyle kalıyor. Ve taraycı donuyor. Aynı şey o youtube downloader açılırken de oluyor. Ama diğer programlar youtube giriyor. Sadece m.youtube dokunmatık sayfasına grmiyor.

Heroata

Heroata

Üye
çerezlerden falan değil. Dokunmatik mobil youtube'a giremiyorum. Linke bağlanıyor öyle kalıyor. Ve taraycı donuyor. Aynı şey o youtube downloader açılırken de oluyor. Ama diğer programlar youtube giriyor. Sadece m.youtube dokunmatık sayfasına grmiyor.

Uygulaamsini indir

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bununla İdare Et Birsüre Sonrada Hard Format Olmadı Cfw At :oke:

ferhat burak

ferhat burak

Üye
    Konu Sahibi
Bununla İdare Et Birsüre Sonrada Hard Format Olmadı Cfw At :oke:

bu program bende var ve cok guzel. Ama orijinal youtube daha guzel niye gremiyorum acaba.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Sistemdeki Browser Sorun Çıkmış Olabilir Sen En İyisi Soft Olmadı Hard Oda Olmadı Cfw At Ben Cfw Kullanıyorum Normal Orjinale Bin Basar Çok Fark Var Çok :)

ferhat burak

ferhat burak

Üye
    Konu Sahibi
Sistemdeki Browser Sorun Çıkmış Olabilir Sen En İyisi Soft Olmadı Hard Oda Olmadı Cfw At Ben Cfw Kullanıyorum Normal Orjinale Bin Basar Çok Fark Var Çok :)

bir haftadır bazı insanlar da youtube'a falan girememiş. Ama pc den. Dns falan. Duzeltmişler. Nokia için dns değiştirme falan varmı. Olmasa bile tavsiye cfw istiyorum.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Biryerde Görmüştüm Hatta 5800 da Ama Dns İle Alakalı Değil Javasprit De Sorun Var Benim Tahminim :hmmm

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Telefonun Ve Hangi Güncelleme Var Şimdi ?

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bir Soft Format At JavaSprit Kırılmış Sende Ondan Html5 Yanıt Vermiyor Olabilir ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt