Hiç Sizi Elektrik Çarptı Mı???

Sponsorlu Bağlantılar

Sizi Hiç Elektrik Çarptı Mı?

• Çarptı Malesef

Kullanılan: 18 78.3%
  • Hayır ÇArpmadı İşallah Çarpmaz

Kullanılan: 5 21.7%

• Kullanılan toplam oy
    23
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
bugün metroda oldu bana hani kapıyı elleyince elektrik olurya o şekil oldu sandım kaçak var metroda hemen uzadım ordan :d:

Unique_EaqLe

Unique_EaqLe

Üye
    Konu Sahibi
ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Çarptı ama kendi hatamdı resmen, ufacıcık çocuktum telli arabalardan birinin kumandasının tellerini prize sokup içinde pil olan kumandanın tuşuna basınca şiddetli bir geri fırlatma tepkisiyle kurtuldum :D Daha büyük birşey olmadı Allah'tan...

Revengeful

Emekli Yönetici
en az 50 defa. Uyuşturucu gibi vücut bağımlı oldu artık xD

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Hepimize geçmiş olsun o zaman :D Benim dayıma 220 girdi :D Gözümün önünde kanatsız kuş oldu :D Ama hastaneye kadar uçamadı arabayla destek verdik :D Allah kimseye göstermesin :D

Aziz™

Aziz™

Üye
:kop:

arslansem

arslansem

Üye
Çarptı ama maalesef değil..Kendime geldim boşaldım sanki :ehe şıkkı değiştirirsen sevinirim :ehe

burak9400

burak9400

Üye
ben bi kere tv yükselticileri olur ya minik modem gibi kutular..onlardan 1 tane vardı bizim evde ben o zamanlar 7-8 yaşlarındaydım...taktım prize içini açtım ve bi de baktım sağlam yükselticinin ışıgı yanıyor.ama benim fişe taktığımda tık yok..merak ettim sağına soluna tornavidayla dokunuyordum usta gibi :D.... sonra 1 kablonun boşta oldugunu görüp onu koptugu yere tutturmak için elimi sürdüğüm anda sanki birisi kolumu hızlıca salladı...bi de sol elle yapıyodum bu içi kalbimde muthiş bi ağrı hissettim:D çocuk aklı işte sonra da canım yandı diye yükselticiye küfrederek fişi çektim.sonra elimi suya tuttum..hemen anneme olayı anlatmıştım bi posta laf yemiştim o zaman...:eheama artık çok tırsarım bu işlerden...

Unique_EaqLe

Unique_EaqLe

Üye
    Konu Sahibi
:kop:

erdem3113

erdem3113

Üye
Ben meraktan çivi soktum prize macera olsun die 10 saniye filan çarpıldım 1 hafta sonra bidaha yaptım :ehe

zehircbbb

zehircbbb

Üye
AA beni kardeşimi elektirik çarpmıştı küçükken ve öyle bir sarsmıştı ki düşünün kolu çıkmıştı :D:D

erdem3113

erdem3113

Üye
Bana artık bişey olmuyor çarpıla çarpılar artık zevkten prizlere dokunabiliom kötü çarpıor ama çanım yanmıo başkalarına dokununca canları çok yanıor ama :ehe

mazlum1790

mazlum1790

Üye
bi kere televizyonla dvd yi bağlıyordum orda çarptı

Unique_EaqLe

Unique_EaqLe

Üye
    Konu Sahibi
:d :d

u_cosar

u_cosar

Üye
2 kere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt