HİÇ OlmamiŞ

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AYHANCAV

Üye
    Konu Sahibi
HİÇ OlmamiŞ
mevcut yapısıyla yapmış olduğunuz site çok kötü insan içinde kayboluyor inşallah en kısa sürede bir önceki sürüme dönersiniz.

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Neyi Bulamadınız acaba ? İndirip Gittiğiniz Dosyalarımı? Üyelik Tarihin Ocak 2005 Ancak Mesaj Sayın Bie Elin Parmaklarını geçmiyor nasıl da istek de bulunuyorsun ? Ayıp ya Ayıp buraya verilen emekleri boşa sayıyorsunuz AYIIP !!!

gknky

gknky

Üye
katılıorm kardeşim sana...

BOSCH

BOSCH

Üye
ayıp değil bu
terbiyesizlik

tofy

Üye
sadece şunu söylemek istiyorum sitemizin hızlanması daha rahat etmeniz açısından sadece ve sadece sizler için bu değişiklik oldu ve bunun için çok emek harcandı çok sıkıntı yaşandı bu sıkıntıları ve emeği görmezden gelmek çok kolay tek cümleyle yeredebilirsin göklerede çıkarabilirsin;)
zevk meselesi tabikide herkes kendi fikrini söyleyecektir hoşunuza gitmediyse dile getirmeniz çok normal ama bunu dile getirirken seçtiğiniz kelimelere de dikkat etmek gerekir çünkü kolay olmuyor bazı şeyler bunlarıda eleştirirken düşünmek lazım site hakkında bölümümüze göz atsaydınız bunu rahatlıkla görebilirdiniz ;)

eskiye dönüşümüz olmayacak Vbulletin de devam edilecektir bilginize..
alışmanızı umar ve iyi yazışmalar dilerim:)

jöly

Üye
PcM@STéR' Alıntı:
Neyi Bulamadınız acaba ? İndirip Gittiğiniz Dosyalarımı? Üyelik Tarihin Jan 2005 Ancak Mesaj Sayın Bie Elin Parmaklarını geçmiyor nasıl da istek de bulunuyorsun ? Ayıp ya Ayıp buraya verilen emekleri boşa sayıyorsunuz AYIIP !!!

kesinlikle katılıyorum sana emeğe yapılan saygısızlıktır bu :angry: beğenmeyene de zorla sevdiremeyiz bizler memnunuz ki hala maxicep ailesindeyiz beğenmiyorsan da yapılan emeğe saygı göstermeyi de bilmelisin!

bynedim

bynedim

Üye
Yöneticiler kusura bakmasın ama gerçekten verdiğiniz tepkiye çok şaşırdım, yani sitenize yeni üye olan bir kullanıcı bir eleştride bulunmuş, bu yazdıklarında ne bi terbiyesizlik ne de saygısızlık gördüm..

Herkes poh-poh'lasın isterseniz ayrı tabi ki ancak arkadaş sadece sitenin görünümünden bahsetmiş, eskiye göre karmaşıklığından. Rica etmemiş belki tek eksiği bu ama terbiyesiz ve de saygısız kelimelerini bana göre haketmemiş ki sitenizde yer alan her üyeye daha fazla değer verip ciddiye almanız gerektiğini düşünüyorum, en azından sizin adınıza konuşamam ancak yöneticilik prensiplerine göre, veya bana göre..

Arkadaşa katıldığım veya size karşı olduğum manasında yazmadım bunları, sadece karşılıklı atışma yerine bu tip eleştrileri sabırla konuşup tartışarak sonuca varmak daha olumlu bir tutumdur, ki yönetici veya deneyimli üye olarak bu sitede ilk önce konuyu alttan alması gerekenler sizlersiniz. Sadece bunu belirtmek istedim..

Saygılar..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
@Bynedim:

Ben sizi haklı buluyorum ama bazı yerlerde yanlışınız var. Bana kalırsa arkadaş beğenmediğini belirtebilir hiçbir sorun yok. Keza beğenmediğini belirtmesi benim için beğenenlerin belirtmesinden daha önemlidir. Çünkü eleştiri her zaman açıkların kapatılması için gereklidir.

Bu siteye üye olan herkes site hakkında yorum yapabilir ama bunu yapıcı şekilde değilde siteyi baltalamak amacıyla yaparsa orda dur deriz. Bu arkadaş için dikkat etmedim ne amacıyla ama çokta önemli değil.

Ayrıca şu dosyalar konusunda gelecek olursak. Siteye sadece dosya için gelipte bugün dosya yok diye böyle konular açılıyorsa o arkadaşlara herkes gibi bende tepkimi koyarım. Sadece dosya için gelecek adam ZATEN GELMESİN.! Ozan'ın sözüyle son demek istiyorum. '' Sadece Dosya alıp gidenlere Hakkımı Helal Etmiyorum. ''

Sanırım son söz yeterlidir. ;)

İyi Sabahlar.

BOSCH

BOSCH

Üye
terbiyesiz dediysek sitenin görünümüne eleştiride bulunduğu için değil
van_hoijdokun söylediği gibi adam dosya bulamayınca sayıp sayıştırmış
bu terbiyesizliktir, yanlış davranıştır ...

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
bynedim' Alıntı:
Yöneticiler kusura bakmasın ama gerçekten verdiğiniz tepkiye çok şaşırdım, yani sitenize yeni üye olan bir kullanıcı bir eleştride bulunmuş, bu yazdıklarında ne bi terbiyesizlik ne de saygısızlık gördüm..

.....

Saygılar..

Mesajı yazan arkadaş Ocak 2005 te Üye Olmuş ve 4 tane mesajı var 1 tanesi bu mesaj , kaldı 3 tane Sence 1.5 sene sadece dosya için gelip, birde bunları artık bulamayıp, kendinde nasıl istek yapma hakkını buluyor biz Ona kızıyoruz. Okey mi?

katill

katill

Üye
bence bu site eskisinden çok daha güzel ;)

bynedim

bynedim

Üye
@van_hoijdonk

Anlıyorum, sizi anladığımı belirttim sadece ilk tepkilerin daha yumuşak olmasının gerektiği kanısındayım..

@V.I.P

Arkadaşın dosya bulamayınca bu tip bir davranış içine girdiğinden haberim yoktu, sadece sitenin görünümü hakkında yorum yapıyor sanmıştım, başka konular varsa da bilemiyorum..

@PcM@STéR

Sanırım anlaşıldı, mesaj sayısına bakarak yeni üye demiştim, ve biraz da genellemeydi, ayrintilarda kaybolmaya gerek yok, niyetinizi anladım..

Özet olarak kızmakta haklısınız tabi ama bilmediğim bu arkadaşla ilgili başka olaylar yoksa ve sadece şu yazdığı tek cümleye göre o kişiye bu yakıştırmalarda bulunduysanız biraz sert olmuş.. Konuşarak bi yerlere daha çabuk gelinebilir, bir anda parlamak çözüm değildir..

Kolay gelsin..

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Valla hakkına Girmeylimde Sadece Dosya İçinmi geLiyor Yoksa Site'nin genel başlıklarınımı takip etmeye geliyor, Orasını bilmiyorum. Ancak İnsan 1.5 Senede sadece 3 Mesaj mı ? yazar bunu anlıyamıyorum. Yani ben İlk Mesajda Soru Şeklinde sormuştum Arkadaşa ancak Kendisi hala Gözükmedi ;)

CooL'n'Quiet

Üye
acaba dosya indirip gidemedin diyemi bu sorun?
1.5 yılda 4 mesaj atmıssın
indirceeni indir sonra cık siteden oh ne güzel
enayiydi zaten o dosyaları upload edenler

bynedim

bynedim

Üye
Bu arada tam tersine ben yeni forum düzenini çok beğendim, bence daha düzenli olmuş ama bazı kod farklılıkları yüzünden eski taşınan konularda yazılanlar kodlarla karışmış ancak yenilendikçe düzelicektir tabi, önemli değil..

Böyle daha iyi..

taner...

taner...

Üye
PcM@STéR' Alıntı:
Mesajı yazan arkadaş Ocak 2005 te Üye Olmuş ve 4 tane mesajı var 1 tanesi bu mesaj , kaldı 3 tane Sence 1.5 sene sadece dosya için gelip, birde bunları artık bulamayıp, kendinde nasıl istek yapma hakkını buluyor biz Ona kızıyoruz. Okey mi?
:hayir: :hayir: :hayir: :hayir: :hayir: :hayir: :hayir:

haklısınız ama bende foruma dosya yüklemek istiyorum ama nasıl yüklendiğini bilmiyorum elimde yığınla dosya var ama nasıl yüklendiği hakkında hiçbir fikrim yok yardım ederseniz sevinirim
good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:

ve size ve diğer üye olupda dosya paylaşan arkadaşlara çok teşekür ederim

saygılar..........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt