Hiç kimse bakmıyor bakan cevap yazsın bilmesede yardım edene istedigi kadar dua edicem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ReSSaM288

ReSSaM288

Üye
    Konu Sahibi
Hiç kimse bakmıyor bakan cevap yazsın bilmesede yardım edene istedigi kadar dua edicem
arkadasLAR ben yurtdışından telefon getirdim o yüzden türkçe dil seçeneği yok telefon u600 türkçe dil seçeneği yok dediler tr dil kodu var onu gir düzelir ama ben onuda bulamadın arkadasLAR lütfen yarıdm edin çok zor durumdayım nasıl türkçe yapabilirim telefoncular 35 milyon istediler o kadar verecek paramda yok şimdiden tşkrler
nasıl türkçe menü yapbilirim

M3L!H

M3L!H

Üye
Benim bildiğim onlar nokia için. Samsung'lara firmware atmak gerek... Burayı İzle u600'ün firmware dosyalarını indir (türkçe olanını). Konu'daki yönergeleri izle... Yalnız konudaki firmware dosyalarını indirme sakın.! Onlar S5233 olan içindir. internetten ayrıyetten Türkçe Firmware'ını indirceksin.

Bora

Bora

Üye
Ben bu sitenin eski samsung moderatörüyüm.
Yani Burada samsunglardan en iyi anlayan vatandaş benim :D
Şu tavsiyemi dikkate almanı rica ediyorum;
-Firmware veya dil güncellemesi evde yapılabilecek pratik bir işlem gibi gözüksede yanlış yapılması durumunda telefonun flashını yakarak çöp edebilir.Yani bence riske girmektense 20-30 TL arası bir para verip telefonunu emin ellere teslim et !
-Firmware atmak için eminimki saatlerce uğraşacak sonra büyük ihtimalle yanlış yapacaksın, ardından format için orjinal firmware arayacaksın baştan bidaha ...şudur budur.... (Sizi bilmem ama benim ilk seferim öyleydi :D 2 gün uraştım yahu:ehe)

Neyse sadet olarak siz bi telefoncudan yardım alın...

Godfather

Godfather

Üye
sitede ararsan bulursun en fazla 1dkni alır

ReSSaM288

ReSSaM288

Üye
    Konu Sahibi
evet sorun filmde ücreti ne kadar tutar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...