cukuleaks
Üye
-
Konu Sahibi
-
rapçisin bide olgunsun senden beklenir ismail
Kafa atmadım ama sinirden patlatan oldumu tokatla bile yeri öpen oldu
Kafa atmadım ama sinirden patlatan oldumu tokatla bile yeri öpen oldu
Herkez sakindir ama yeter ki içinde ki hayvanı çıkarttırmayın,ozaman işler değişiyor
sen neymişsin beDirek kafayla kavgaya başlamam, sora vurduğum yer şişer filanbaktım elimi bacağımı tuttu o zaman kafa atarım bu kadar basit
Direk kafayla kavgaya başlamam, sora vurduğum yer şişer filanbaktım elimi bacağımı tuttu o zaman kafa atarım bu kadar basit
o senden beklenir ismail
yok atık Normalde saçını başını yolman gerekmiyormuydu
Sen dalga geçion ama sinirli halim bir başka olur abi. Hani bir arkadaşım bana senin dediğin sözü toplum içinde söliyecek şimdi kafayı yemişti
o senden beklenir ismail
shaka shaka korkulur senden ismail
Sen dalga geçion ama sinirli halim bir başka olur abi. Hani bir arkadaşım bana senin dediğin sözü toplum içinde söliyecek şimdi kafayı yemişti
http://www.maxicep.com/maxicep-oyun-ve-sohbet-cafe-c/dayagi-nasil-yiyorsunuz-675997.htmlBartu dayağı nasıl yiyorsunuz diye konu açsana
shaka shaka korkulur senden ismail
sakin ol şampiyon
öyle abi baksana böle denirmi? Sen şakasına dion anladımda bide arkadaşlarının arasında sölediğini düşünsene ?
sen bana dalcan 1.87 boyunda 75 kilosun ama acayip kaslıyımdır
öyle abi baksana böle denirmi? Sen şakasına dion anladımda bide arkadaşlarının arasında sölediğini düşünsene ?
Yok abi ne haddimesen bana dalcan 1.87 boyunda 75 kilosun ama acayip kaslıyımdır
Elindeki silahı yavaşça yere bıraksakin ol şampiyon
bana da bakınca where are you from diyolar
Yok abi ne haddimeBende 1.82 boyunda 80 kiloyum. Kasım fazla yok ama acaip kalıplıyımdır. (Görenler pehlivanmısın sen? Veya ''Hangi üniversitede okuyorsun ? '' diyolar.) Avatarıma bakarak yorum yapmayın orda küçüğüm
- - - Eklendi - - -
Elindeki silahı yavaşça yere bırak
Yok abi ne haddimeBende 1.82 boyunda 80 kiloyum. Kasım fazla yok ama acaip kalıplıyımdır. (Görenler pehlivanmısın sen? Veya ''Hangi üniversitede okuyorsun ? '' diyolar.) Avatarıma bakarak yorum yapmayın orda küçüğüm
Watashi wa toruko jin desu
bana da bakınca where are you from diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?