Hepinize yazıklar olsun bi derdimiz var dedik yazdık yaptığınıza bakın resmen alay geçmişsiniz bu mu sizin insanlığınız? İnsanın zor zamanı olabilir yok kliseye gitsin yok gusül abdesti alsınlar bu ne ya hepinize yazıklar olsun. Dertleşecek kimsem olmadığı için buraya yazayım dedim belki biraz dertleşirim iyi gelir dedim ama sizin yaptığınız resmen alay olmuş. Hepinize yazıklar olsun. Bir gün olur sizinde başınıza gelirse o zaman anlarsınız
bak kardeşim moralin çok bozuksa geyik yapcan başka yolu yok çok değil 6ay önce bende burda yakınıyodum yok sorunlarım var yok şuyum var şimdi hiç biri kalmadı rahatım
ama şöyle bişey var 13-20 arasındaki gençlerin sorunu gelecek kaygısı 20-25 arası para 25-30 iş bulma 30-60 iş stresi 60 dan sonra ölüm korkusu insana rahat yok anlayacanız
ama şöyle bişey var 13-20 arasındaki gençlerin sorunu gelecek kaygısı 20-25 arası para 25-30 iş bulma 30-60 iş stresi 60 dan sonra ölüm korkusu insana rahat yok anlayacanız