Hiç 220 voltun tadına baktınız mı??? Bugün baktım iyiymiş:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bebeğim benim geçmiş olsun ablacım. Verilmiş sadakan varmış.

geçmiş olsun kardeşim biraz dikkatli olsana ya biyerine bişey olsa

bende küçükken yağmurlu bir havada elektrik direğine kuş yuva yapmıştı ona bakmak için direği tutmamla olan oldu ALLAH tan tek ayağım toprakta ise öyle bir titreme yaptım ki asena ne kalır yanımda ellerindeki damarlar toplanmaya başladı ben zor bir hamle ile direği bıraktım o sene bu sene o direğe hayatta dokunmam

Praetor

Emekli Yönetici
Beddua sahibine döneceğinden...
Bu mantığa göre Enes beddua etmiş

Ben de küçükken serçe parmağımı prize sokmuştum!.. Kendimi ampul gibi hissetmiştim vallahi, hayat bir ışıldamıştı

Geçmiş olsun Enes!.. Bu arada az pişmiş Kovboy sevenlere müjde

verilmiş sadakan varmış geçmiş olsun

.eRCaN.

Üye
Bende tadına baktım küçükken çiviyi prize sokmuştum.aboow kendimden geçmiştim Allahtan, Reftleksten midir bilemem ama kendimi aniden geri çektim.Ucuz atlattık

Geçmiş Olsun Enes Dikkatli Ol biraz daha

haltie

Üye
bende o tecrübeyi yasadım çıkn ışıktan bütün ev aydınlandı resmen patlamıiştı

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Yok abla şoku atlattım iyiyim

Kafa yapıyor aslında elektrik
kas gevşemesine bire bir

verilmiş sadakan varmış geçmiş olsun

Bende tadına baktım küçükken çiviyi prize sokmuştum.aboow kendimden geçmiştim Allahtan, Reftleksten midir bilemem ama kendimi aniden geri çektim.Ucuz atlattık

Geçmiş Olsun Enes Dikkatli Ol biraz daha
Sağol kardeşim

bende o tecrübeyi yasadım çıkn ışıktan bütün ev aydınlandı resmen patlamıiştı

Faz ile nötr bağlanır mı be enes

emesut

Üye
Öncelikle şunu belirtmek isterim..
Kesinlikle yüksek voltajlarla uğraşırken sağ kolunuzu kullanın.. Cünkü elektrik toprağa en kısa yolu secer ve sol elinizle çarpılırsanız kalbiniz üzerinden toprağa ulaşır ve ölme riskiniz yükselir..
AC voltaj dalgalı gelir o yüzden bırakma şansınız yüksek..
DC voltaj doğru akımdır ve yüksek oranda dc voltaja maruz kalırsanız direk öbür tarafa postalanırsanız..
Zamanında bende bir kaçkere kapıldım elektriğe.
Bikeresinde elektrikli battaniye tamir ediyorum. işim bitti prize taktım kumandasını elime aldım denemek için dümeye basacam. Meğerse ben kumandanın kapağını kapatmamışım. Elime almamla geri atılmam bir oldu.
10 15 dakka kendime anca geldim.
Sonuç olarak cok kötü sonuçlar doğurabilir. Kendinizi ve cocuklarınızı koruyun..Kapaklı priz kullanın.
Çarpılanlarada geçmiş olsun..

Ah ah gençliğim aklıma geldi az mı çarpıldık geçmiş olsun Enes..şaka bi yana dikkatli olmakta fayda var

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sağol abi geçti harbiden de

Revengeful

Emekli Yönetici
bende 8 yaşımdayken prize oyun olsun diye tornavida sokmuştum kollarım sarsılmaya başladı ama başka bişe olmadı bende tabi 8 yaşındayım bunun tehlikeli bişey olduğunu bilmiyordum hoşuma gitmişti 2-3 defa ardarda yapmıştım )

.eRCaN.

Üye

Hoşuna mı gitmişti ? Yani tadını çok beğenmiştin

oda güzel

Emir

Üye
Geçmiş olsun enes Allah esir gemiş.. kardeşim benimde başımdan geçmiş bir olay var ama uzun hikaye

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sağolun
Anlat Emir kardeş dinlerim

Emir

Üye
Boş ver gitsin enes kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...