Pure Life
Üye
Bebeğim benimgeçmiş olsun ablacım. Verilmiş sadakan varmış.
Bu mantığa göre Enes beddua etmişBeddua sahibine döneceğinden...
geçmiş olsun kardeşim biraz dikkatli olsana ya biyerine bişey olsa
bende küçükken yağmurlu bir havada elektrik direğine kuş yuva yapmıştı ona bakmak için direği tutmamla olan oldu ALLAH tan tek ayağım toprakta ise öyle bir titreme yaptım ki asena ne kalır yanımda ellerindeki damarlar toplanmaya başladı ben zor bir hamle ile direği bıraktım o sene bu sene o direğe hayatta dokunmam
Bu mantığa göre Enes beddua etmiş
Ben de küçükken serçe parmağımı prize sokmuştum!.. Kendimi ampul gibi hissetmiştim vallahi, hayat bir ışıldamıştı
Geçmiş olsun Enes!.. Bu arada az pişmiş Kovboy sevenlere müjde
verilmiş sadakan varmış geçmiş olsun
Sağol kardeşimBende tadına baktımküçükken çiviyi prize sokmuştum.aboow kendimden geçmiştim Allahtan, Reftleksten midir bilemem ama kendimi aniden geri çektim.Ucuz atlattık
Geçmiş Olsun EnesDikkatli Ol biraz daha
bende o tecrübeyi yasadım çıkn ışıktan bütün ev aydınlandı resmen patlamıiştı
bende 8 yaşımdayken prize oyun olsun diye tornavida sokmuştum kollarım sarsılmaya başladı ama başka bişe olmadı bende tabi 8 yaşındayım bunun tehlikeli bişey olduğunu bilmiyordum hoşuma gitmişti 2-3 defa ardarda yapmıştım)
bende 8 yaşımdayken prize oyun olsun diye tornavida sokmuştum kollarım sarsılmaya başladı ama başka bişe olmadı bende tabi 8 yaşındayım bunun tehlikeli bişey olduğunu bilmiyordum hoşuma gitmişti 2-3 defa ardarda yapmıştım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?