hhg

Sponsorlu Bağlantılar

Emip

Emip

Üye
    Konu Sahibi
hhg
f

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: x-scarface

x-scarface

x-scarface

Üye
Kilo önemli değil o senin yüreğini sevmeli sonuçta bedenini değil utangaçlığını yen ve unutma :ok2:

• Beğen
Tepkiler: Emip ve Joker
Joker

Joker

Emekli Yönetici
Bende kiloluyum ama bir sürü kız arkadaşım oldu bunun tek sebebinin kendine güvenmek olduğunu düşünüyorum.Kendine güven ve çık karşısına en azından ne yapacağını bilirsin.Birde çok takma bunları daha hayat uzun öyle dertler gelicekki başına bunun gibi şeyler aklına bile gelmiycek :) benim önerim anı yaşa çünkü geri döndüremiyorsun zamanı :)

• Beğen
Tepkiler: Emip
Emip

Emip

Üye
    Konu Sahibi
sorun orda kendime güvenmemek Bunu nasıl yenerim ?

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
çok takıyorsun benim kimse umrumda deyil sevmişim sevilmişim

x-scarface

x-scarface

Üye
Bunun için önce utangaçlığını yenmen gerekir :ok2:

Legendary.

Legendary.

Üye
Aynen öneri verin bize :pro:

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Korkularınızla yüzleşin derler ya onun gibi mesela yani bir kızdan utanıyosun diyelim onunla daha fazla vakit geçir zamanla utangaçlık geçer onunla daha samimi olursunuz :)

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Unutmak diye birşey yoktur...
Alişmak vardir...

(Karadayi)...

Emip

Emip

Üye
    Konu Sahibi
yanına gitmeye utanıyorum olumsuz cevaplardan korkuyorum :(

• Beğen
Tepkiler: Joker
Legendary.

Legendary.

Üye
Utanma yok kendime güvenim tam ama... Olmadı be :hmmm

• Beğen
Emip

Emip

Üye
    Konu Sahibi
onla konuşurken nasıl bir konu konuşalım derimde ama konuşmaktan korkuyorum

• Beğen
Legendary.

Legendary.

Üye
Zor be :hmmm

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
biraz vakit geçir onunla senden hoşlanır zaten okul çıkışa birlikte bir şeyler yapmak iste sabah kahvaltı teklif et orijinal espriler yap kendine güven gerisi gelir unutma ki herkesin hoşuna gitmeyen yanları vardır o da kusursuz değil sen kilonu kafaya takarsın bir başkası boyunu kafaya takar bir başkası da başka bir şeye...

• Beğen
Tepkiler: x-scarface ve Joker
Emip

Emip

Üye
    Konu Sahibi
diğer sınıtan birde onla daha konuşmadım

• Beğen
Legendary.

Legendary.

Üye
Sana bi tavsiye doğal ol.. Mesela ben normal konuşurken direk seni seviyorum demiştim :)

Ne mi oldu?hiç bişey üzgünüm dedi bundan 4-5 ay önce. Sana tavsiye sakın kaptırma kendini :nono: Ayrıca emin misin aşık olduğundan? Hoşlanıyorsun belki.

Emip

Emip

Üye
    Konu Sahibi
Terliyorum kalbim atıyo

- - - Eklendi - - -

Sana bi tavsiye doğal ol.. Mesela ben normal konuşurken direk seni seviyorum demiştim :)

Ne mi oldu?hiç bişey üzgünüm dedi bundan 4-5 ay önce. Sana tavsiye sakın kaptırma kendini :nono: Ayrıca emin misin aşık olduğundan? Hoşlanıyorsun belki.
111

- - - Eklendi - - -

Konuşmazsan daha kötü olur bence git açık açık anlat herşeyi.Eğer olmazsada olmaz yani kendini üzmeye gerek yok :good:
UTangaçlık ve olumsuz cevap korkum var

Takipçi Satın Al

Üst Alt