Heyy Millet Nerdesiniz!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Heyy Millet Nerdesiniz!!
Ya Eski Hava Yok Artık!!..

Yorum yapn yok!.:hayir:

Konu Açan yok!!..

Aktiflik azaldı!!..

Millet Neler Oluyor!! :( :megafon::aglaa:

MagNum

MagNum

Üye
ßu Konuyu Açmak İin ßiraz Daha ßekLemeyi Düşünüyodum :)

Yönetici ArkadaşLarLa Görüştüm AsLında Site ToparLanma Aşamasında OLduğu İçin ßöyLe OLduğu SöyLenior

Umarız MaxiCep.Com Eski HaLine Döner ;)

__Midas__

__Midas__

Üye
eski haline dönecektir umarım,...

delimakina

Üye
eski derken =)

MagNum

MagNum

Üye
Eski Derken Eskisi gißi ForumLara KatıLım OLur Demek İstioruz ;)

jöly

Üye
evet haklısınız maxi eskisi gibi değil.katılım az,sürekli eski konular hortluyo,yeni açılan konular çok az,açılan bazı konular da araştırlmadan verildiği için hep aynı....... bu yüzden maxinin yeniden eski hareketli günlerine dönmesini ben de isterim :good:

tofy

Üye
herşey eskisinden daha iyi olacak arkadaşla inanın bu uğurda çok çalışıldı ve hatasız kusursuz vve daha çok paylaşımlı ve daha çok seçenekli bir maxicep için çalışmalar devam ediyor;)

bu arada uzun süre lisans beklerken kapalı kalmasından kaynaklanan katılım azlığı var ama inanın bu da yakında aşılacaktır çünkü daha çok özellik yenilik ve paylaşımlarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor ve bu çalışmalar neticesinde siteye bir kere tıklayan bi daha çıkamayacak :)

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
Düzelme yönünde ilerlemeler var. Gerekli çalışmalar sürüyor. Taşlar yerinden oynuyor. MaxiCep eski günlerine kavuşacak. Ben buna inanıyorum. İyi Yazışmalar ...

Ozan

Ozan

Admin
İlk hedefimiz eski aktifliği yaratmak, sonraki hedefimiz eskisinden daha iyi olmak.

Şu an sitemiz gerçekten yerine çok güzel oturdu, yazılımsal olarak çogu sitede olmayan özellikler, ve günden güne gelişen, hiçbir gün erişimde sorun yaşamayan bir maxicep var artık.

Elbet eskisinden daha fazla kişi bunun farkına zamanla varacaktır. Bizden kopanların gittiği yerler eminim maxicep kadar kalıcı olmayacak. Onları geri bekliyoruz öncelikle :)

Ve yeni katılımcılar, yeni dostlar..

Herkese iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
İlk hedefimiz eski aktifliği yaratmak, sonraki hedefimiz eskisinden daha iyi olmak.

Şu an sitemiz gerçekten yerine çok güzel oturdu, yazılımsal olarak çogu sitede olmayan özellikler, ve günden güne gelişen, hiçbir gün erişimde sorun yaşamayan bir maxicep var artık.

Elbet eskisinden daha fazla kişi bunun farkına zamanla varacaktır. Bizden kopanların gittiği yerler eminim maxicep kadar kalıcı olmayacak. Onları geri bekliyoruz öncelikle :)

Ve yeni katılımcılar, yeni dostlar..

Herkese iyi forumlar
+1 başkada bi söz düşmez açtığım çoğu konuda da bu yorum konusunu yazdım umarı üyelerimiz daha aktif olur...:hayir:

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

perfectlover

Üye
Eski aktifliğin tekrar sağlanması için öncelikle aktif üye sayısının arttırılması gerekir. 50 küsür bin üyemiz var ama aktif üye sayımız 1500'lerde. İddia ediyorum bu rakamın 1000 tanesi de yalnızca sitedeki dosyalar için buradalar. Ayrıca eski üyelerimizin de olmaması cabası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt