Heynckes emekli oluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
Heynckes emekli oluyor
[h=2]Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes, gelecek sezon Real Madrid'i çalıştıracağı iddialarını yalanladı. Heynckes, Şampiyonlar Ligi finali sonrası emeklilik hayalleri kuruyor.[/h]

Bayern Münih ile bu sezon Bundesliga'yı kazanan; takımını Şampiyonlar Ligi ve Almanya Kupası'nda da finale taşıyan Jupp Heynckes, sezon sonunda görevini Pep Guardiola'ya bırakacak.
Bayern Münih'te 3. dönemini geçiren Heynckes'in bu sezon sergilediği performans, gelecek sezon Jose Mourinho'nun yerine, Real Madrid'in başına geçeceği dedikodularını beraberinde getirdi.
Deneyimli teknik adam, Barcelona'yı 3-0 yendikleri maç sonrası Real Madrid bağlantısı soruldu. Real yönetiminin kendisiyle temas kurmadığını söyleyen Heynckes; "9 Mayıs'ta 68 yaşına basacağım. 50 yıldır futbol dünyasının içindeyim. Artık ara verme zamanının geldiğini düşünüyorum” dedi.
Heynckes, tek sezon geçirdiği Real Madrid'i, 1998 yılında Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna taşımayı başarmıştı. Deneyimli teknik adam İspanyol ekipleri Tenerife ve Atletic Bilbao'yu da çalıştırmıştı.

 


Türe

Türe

Üye
Böyle bir adam bırakılır mı yahu
 
Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
pep de iyide heyckens formda :)
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
pep gelmese idi halen bayernde devam ederdi
 


Üst Alt