Heyecan

kemsaf

Üye
    Konu Sahibi
sanane lan seni ne ilgilendiriyo !!!
Hayatımda bu kadar saçma konu görmedim Tam anlayamadım ama galiba çok fazla adrenalin salgılıyorsun ondan bir şeye kızdığında kendini sakinleştirmeye çalıştır.
hocam zaten sakinlemeye çalışıyorum ama olmuyor bunun taktiği hapı mapı varmıdır diye sordum !

0MG90

Üye
Sakinleştirici hap al o zaman. Ama kendin alma ilk doktora görün ona uygun hap versin.

sanane lan seni ne ilgilendiriyo !!!

hocam zaten sakinlemeye çalışıyorum ama olmuyor bunun taktiği hapı mapı varmıdır diye sordum !
duzgun konus arkadasim yoksa adminler icabina bakacaktir.anlamiyorum "kavga eden,askere giden,sunnet olan erkek olur" mantigini.hayatimda hic ciddi ciddi yumruk yumruga kavga etmedim.insaallah da etmem.Allah mafya tiplerden korusun ,amin.
Hayatımda bu kadar saçma konu görmedim Tam anlayamadım ama galiba çok fazla adrenalin salgılıyorsun ondan bir şeye kızdığında kendini sakinleştirmeye çalıştır.
++++ kardesim.millet uzaya cikiyor ,bizimkiler de kavgada heyecandan elimi kaldiramiyom,bana bi hap verin hepsini doviyim diyor.Allah akil fikir versin ne diyelim

kemsaf

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim konuma gelip sen yorum atiyorsun atma ! Bana bir hap verin hepsini doviyim o cumle yi ne zaman kurmusum bi alinti yapsana ya cok biliyorsun ya konuyu tekrar okumani oneririm ! Ayni zamanda konu nerelere gitti yav diye bir yorumum var gerci anlamani beklemiyorum ama bi konuyu tekrar oku sen en iyisi kardesim !

Son düzenleme:
Allah hepimizi vatana millete hayirli bireyler haline getirsin.konu-gereksiz- daha fazla uzamasin.biliyorum ki benim dusuncem siyahsa seninki beyaz,boylece uzayacak gidecek.

Son düzenleme: