Heyecan

Hocam burun her insanda hassastir ve birisi burnuna yumruk atarsa oyle boyle degil nasil acir varya (daha once yasadim) zaten sonrasi kolay hocam bosluklara caliscan veya kilide alican yere yatircan daha sonra yumruklucan
Evet çok kötü oluyo bende yaşadım kafa ve diz darbeleri olarak elektrikler kesiliyo hassas yerleri bilirsin zaten çene v.s .. Ama sokak kavgası pataküte oluyo

kemsaf

Üye
    Konu Sahibi
Evet çok kötü oluyo bende yaşadım kafa ve diz darbeleri olarak elektrikler kesiliyo hassas yerleri bilirsin zaten çene v.s .. Ama sokak kavgası pataküte oluyo
Hassas yerleri bilmemmi en can alici yerler

İste tekniği kurup uygulamak mesele

kemsaf

Üye
    Konu Sahibi
Aynen hocam konu nerelere gitti yav

kemsaf

Üye
    Konu Sahibi
Sagolun arkadaslar bu dediklerinizi uygulicam baska oneri?

Kemsaf ben 3 sene teakwando yaptım profesyonelce ben konulara girmicem naptım nettin diyesadece arkadaşlarım bana çok zalimsin der doğuda kavga etmek sıkıntı istersen hap istiyosan extazy burda 6 lirayada var fare zehri kimi asılı 10 lira aldınmı kımse seni tutamaz 20 kişiye hadi ordan dersin acı yok ama ilkdefa kullanıcaksan 2 kişiyi saten 20 kişi gorursun bu dovuş gibi basit şeler için kullanılmaz hırsızlık yada oldurmede kullanırlar saten bunu kullanıcak kadar karaktersiz olamassın emin ol gelelim yaşadığın heyecana teakwandoyu bıraktıktan 1 yıl sonra bendede bu belirtiler çıktı ve alıştım ama kavga etmemeye kendini iyi hissetircek bişi bul tekrar git spora

Tepkiler: Emrah_-06

kemsaf

Üye
    Konu Sahibi
Abi niye heyecanlanıyon ki o zaman ? Zatn kurs almışsın alışmış olman gerek . Anlamadım :
Hocam kurs da sana orda cesaretli olmayi ogretmiyorlar hareketleri gosteriyorlar antreman yapiyorsun orda hic kimse kavgada ne yapilcagini felan ogretmedi biraz.kick box da ogrendim karateye giden bir abiden teakwendo ya gitseydim o zaman cok farkli olurdu !

kemsaf

Üye
    Konu Sahibi
Sagolun hocam bilgi verdiginiz icin teakwandoya gitmeyi dusunicem

olm siz terörist misiniz manyak mısınız şizofren misiniz nesiniz ya.kavga ederken heycanlanmamak için hap var mı diyor,soruya bak!!!!!!!.ananız babanız sizi kavga etmek için mi doğurdu?vatana millete bi hayrınız var mı sorguluyor musunuz hiç?şimdi ben bu eleştiriyi yaptım diye beni dövmeye gelirsiniz mazallah

Tepkiler: 0MG90
adrenalin ile heycanı birbirne karıştırmayın farklı şeyler

Anlatmak istediğim de o zaten. Kavgada da adrenalin hormonu salgılarsın.

Çoğu o kadar uzun sürmez antrenman da salgılarsın teri

Tepkiler: 0MG90

0MG90

Üye
Hayatımda bu kadar saçma konu görmedim Tam anlayamadım ama galiba çok fazla adrenalin salgılıyorsun ondan bir şeye kızdığında kendini sakinleştirmeye çalıştır.