ya beyler ben hala anlamadım bu proramı birisi anlatırsa sevinirim nasıl giricem o siteye ve nasıl bulucam istedigim yeri bana anlatmak isteyen varmı cevabınızı bekliyorum
Originally posted by cimengozlu@Aug 22 2005, 01:21 PM ya beyler ben hala anlamadım bu proramı birisi anlatırsa sevinirim nasıl giricem o siteye ve nasıl bulucam istedigim yeri bana anlatmak isteyen varmı cevabınızı bekliyorum
arkadaşlar enlem ve boylamları vermiş onlardan sana yakın olanı kopyalayıp
program içinde sol üstte search kısmındaki boşluğa yapıştır ve search e bas ;
örnek:benim ev alisamiyen stadyumuna yakın bende onun eylem boylamını kopyalayıp girdim ve yolu takip ederek arabamı mahalleye çektim
Benim bulduklarım baya var ama 3 saate yakındır başındayım:
1.Mekke-Medine
2. Evim
3.Eyfel Kulesi
4.Rusya Kızıl meydan ve Kremlin Sarayı
5.Özgürlük anıtı abd
6.Sultan-Ahmet
7.İnönü
8.Şükrü Saraçoğlu
9.Las Vegas((ABD ve bazı ülkelerde binalar 3D görünüyor denemenizi tavsiye ederim))
10.Pierre Loti
11.Kız Kulesi
12.Greenwich (başlangıç meridyeni)
Şimdilik bunları gördüm ama çok hoş bir şey bu. Sanırım bunun bide Ay'ı göstereni vardı .Onu biliyormusunuz.
yaw arkdaslar herkez kornat versin ben rio de jenario bulamadım..arkaslr dünyada ki önemli verleri bulalım..be koyalım rio de jenario bulan olursa koysun
ya arkadaslar nedense benim bilgisayarı asırı bir sekildi yavaslattı bide program hem yavas calısıyor hemde net göremiyorum bu net gözükmemesi normalmi yoksa sedace bendemi bu oluyor ama bilgisayarım cok yavasladı birisi acıklarsa sevinirim