_CHiLeKesH_
Üye
Hey Gidi Hey!!!
Hey gidi günler ne zamanlardı ozamanlar..hatırlıyorumda _aLTaN_ ile birlikte site hakkında bölümüne maxicep ' in gurur duyması gereken alexa.com daki hit sonuçlarını konu olarak yazmıştık buraya...
bir zamanlar 82000 küsür olan hit yaklaşık olarak altı kat gerileyerek şu an aşağıda gördüğünüz benim okumaya dilim varmadığı bir sonuç ortaya çıkmıştır..üzülmemiz gerekir mi yoksa daha kötü olmadığı için şükür mü etmeliyiz!
_aLTaN_
tanımayan arkadaşlar wardır yukarıya _aLTaN_ ın prfiline ulaşan linki koydum..kendisinin selamları war...
iyi akşamlar..
bir zamanlar 82000 küsür olan hit yaklaşık olarak altı kat gerileyerek şu an aşağıda gördüğünüz benim okumaya dilim varmadığı bir sonuç ortaya çıkmıştır..üzülmemiz gerekir mi yoksa daha kötü olmadığı için şükür mü etmeliyiz!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
_aLTaN_
tanımayan arkadaşlar wardır yukarıya _aLTaN_ ın prfiline ulaşan linki koydum..kendisinin selamları war...
iyi akşamlar..
Ama Yok oLdu göremiorum Görüşemiorrum hiç

kapandıgı zaman ben maxicepden hiç ayrılmayı düşünmedim nasıl olsa açılacak dedim arkadaşlar başka siteleri tavsiye ettiler ama ben yine burdayım çünkü maxicep bir aile ortamı ufak tefek tartışmalar olur bunlar normaldir maxicepe yönetimine başarılar dilerim
hangi başlıga baktıgımıda unuttum
: