Hesaplar şaştı!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Hesaplar şaştı!!!
Hesaplar şaştı!


Gana’daki Afrika Uluslar Kupası’nda Kamerun’un finale kalması, Song’un bir an önce takıma katılmasını bekleyen G.Sarayımızın Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp’ın planlarını alt üst etti. Rigobert Song’un kaptanlığını yaptığı Kamerun’un yarı finalde, sarı kırmızılı takımın yeni transferi Barusso’nun forma giydiği Gana’yı 1-0 yenerek finalist olması G.Saray Yönetimi’ni ve teknik heyetinin beklentilerini boşa çıkardı.
UEFA Kupası’ndaki zorlu Bayer Leverkusen maçı öncesi, Song’a bir önce kavuşmak isteyen sarı kırmızılı takımın hocası, hesabının şaşması nedeniyle bir süre daha beklemek zorunda kalacak.
Barusso’dan önemli
G.Saray’ın yeni transferi Ahmed Barusso’nun forma giydiği Gana ile Song’un kaptanlığını yaptığı Kamerun maçı öncesi Florya’da sarı kırmızılı yöneticilerle sohbet eden Kalli’nin, "Umarım Kamerun elenir de Song bir an önce Florya’ya gelir" diyerek, Barusso’dan çok savunmanın belkemiği Kamerunlu’ya ihtiyacı olduğunu ifade ettiği öğrenildi. Ancak, Kalli’nin bu temennisi Kamerun’un Gana’yı yenerek Afrika Kupası’nda finale kalması ile gerçekleşmedi.
Vakit kaybetme, gel!
13 Şubat’ta Bayer Leverkusen’le oynanacak UEFA Kupası maçına Song’un yetişememe riskinin bulunması üzerine sarı kırmızılı yöneticiler hemen harekete geçti. Kamerun’un yarınki finalde Mısır’ı yenip şampiyon olması halinde kutlamaların olacağını düşünen yöneticiler Song’la telefon görüşmesi yaparak, bir an önce İstanbul’a dönmelerini istediler.
Sarı kırmızılı yöneticilerin, Kamerunlu futbolcuya, "Sen bu takımın da önemli bir parçasısın. UEFA Kupası’nın bizim için ne denli önemli olduğunu biliyorsun. Uzun süre takımdan ayrı kalsan da sana Leverkusen maçında ihtiyacımız var. Bu maça yetişmelisin" dedikleri belirtildi.
Kamerun’un kupayı kaybetmesi halinde Song’un karşılaşmanın ardından yola çıkarak 11 Şubat gecesi İstanbul’a geleceği, kazanılması halinde ise ancak 12 Şubat gecesi Türkiye’de olacağı, bu durumda da Leverkusen maçında oynamasının zor olduğu belirtildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt