Hesap Silme Kapatma Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

Teks@s

Teks@s

Üye
    Konu Sahibi
Hesap Silme Kapatma Sayfası
Yığınla hesaplarınız var.Ve bunlardan sıkıldınız,rahatsızmı oldunuz.İşte çareleri Facebook, Twitter, Yahoo, Gittigidiyor, Hotmail, Google (Gmail), Mynet vb. hesaplarınızı nasıl kapatacağınızı gösteren bilgiler yer almaktadır.



A

Ask.FM
Hesap Silme Linki :

Ask.fm sayfanı devre dışı bıraktığında kimse bulamayacak ya da ziyaret edemeyecek. Oturum açma sayfasında oturum adını ve şifreni girerek hesabını aktif hale getirebilirsin.

B
Badoo Hesabı Silme
Hesap Silme Linki :

Eğer gerçekten profilinizi silmek istiyorsanız, tüm yapmanız gereken Badoo hesabınıza girip ‘Ayarlar’ bölümüne tıklayınız. Soldaki menüde ‘Profili sil’ linkini bulacaksınız. Şifrenizi giriniz ve profilinizi silmek için talimatları takip ediniz. Daha fazla bilgi için, lütfen Gizlilik Koşullarımızı ziyaret ediniz.

BKM Express Hesap Silme
Hesap Silme Linki : linki tıklayın. Kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapın. “Gönder” butonuna basarak hesabınızı kapatabilirsiniz.

Busuu Hesap Silme
Hesap Silme Linki :

Kişisel Ana Sayfanızın sağ üst köşesindeki “Ayarlar”a gidin ve son bölümdeki “Hesabı sil” a tıklayın. Burada lütfen, geri bildirim olarak nedenlerinizi seçin ve daha sonra “Onayla”ya tıklayın.

Lütfen dikkat edin, eğer hesabınızı silerseniz bütün bilgileriniz veri tabanımızdan silinecek. Silinmi bilgileri de tekrar yükleyemiyoruz.

D
Digg Hesabı Silme
Digg sitesinin direkt bir hesap silme bölümü bulunmuyor. Digg Account deletion konulu bir maili[email protected] mail adresine gönderiyor, mailde de kullanıcı adınızı ve hesap silme gerekçenizi yazıyorsunuz. Bir digg çalışanı tarafından bu mailiniz onay için cevaplanıyor ve sizin onayınızdan sonra hesabınız kapatılıyor.

Dropbox Hesabı Silme
Hesap Kapatma Linki :

Yukarıdaki linki tıklayın. Dropbox kullanıcı adı ve şifrenizi girin. Açılan sayfada sizden neden hesabınızı sildiğiniz konusunda bilgi istiyor herhangi bir seçeneği seçin ve şifrenizi tekrar yazıp submit tuşuna basarak hesabınızı kapatabilirsiniz.

Daybuyday Hesabı Silme
Hesap Kapatma Linki :

Daybuyday hesanınıza girerek kapatabilirsiniz. Hesabım / Üyelik bilgilerim / Üyelik İptali seçin. İptal nedeni seçeneklerinden birini seçin ve Kaydet butonuna tıklayın.

Dailymotion Hesabı Silme
Hesap Kapatma Linki :

Giriş yapın ve yukarıdaki bağlantıyı kullanarak Kişisel Bilgiler kısmında en alt kısmında “Hesabınızı silmek için buraya tıklayın” tıklayın ve hesabınızı silin. Tüm albümleri, yorum ve arkadaşlarınız silinecektir.

Hesabınızı kaldırırsanız buradaki her şeyinizin silineceğini biliyor musunuz? Yani videolarınız, arkadaşlarınız, favorileriniz, gruplarınız… hepsi birden!

E
Ebay Hesabı Silme
Hesap Kapatma Linki:

My eBay Account sayfasına girerek hesabınızı kapatabilirsiniz. Fakat tüm verileriniz çeşitli yasal nedenlerle silinemeyecektir.
eBay hesabınızı kapattıktan 180 gün içerisinde tekrar aktifleştirme şansınız bulunuyor. eBay ile telefon ya da mail aracılığıyla iletişim kurarak hesabınızı yeniden aktifleştirebiliyorsunuz.

F
Foursquare
Hesap Silme Linki :

Yukarıdaki linki tıklayın kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra hesabınızı silebilirsiniz.

Friendfeed Hesap Silme
Hesap Silme Linki:

Kullandığınız veya twitter hesabınızı bağladığınız friendfeed hesabınızı silmek istiyorsanız öncelikle oturum açmalı, yukarıdaki hesap silme linkine tıklamalı ve aşağıdaki resimde olduğu gibi bilgilerinizi girmelisiniz. (Friendfeed.com hesabınızı Twitter hesabıyla bağlanarak açtıysanız yine twitter hesabınızla oturum açıp daha sonra hesabı kapayabilirsiniz..)

Facebook Hesabı Silme
Facebook hesabınızı silmek mi istiyorsunuz?

Hesap Silme Linki:

Hesap Dondurma Linki:

Hesabınızı bir daha kullanmayı düşünmüyorsanız Hesap Silme Linkini, sadece geçici olarak kullanımı durdurmak için Hesap Dondurma Linkini kullanabilirsiniz. Her ikisi de linke tıkladıktan sonra onayınızı isteyecek, eğer onaylarsanız size bilgi maili de gelecektir. Eğer hesabınızı silerseniz bir daha bilgilerinizin dönüşünü olmayacağını unutmayınız!

Flickr Hesabı Silme
Hesap Silme Linki:

Hesap Silme Linkini tıkladıktan sonra onayladığınızda tüm bilgileriniz Flickr sitesinden geri dönüşümsüz bir şekilde silinecektir.

Fixmobi Hesabı Silme
Fixmobi servisi, bir grup tarafından kurulmuş video, müzik ve melodi paylaşım servisi olup çeşitli ücretlendirmelere tabii tutan bir servistir. Her ne kadar kendiniz katılarak çeşitli verilere ulaşmak isteyebilecek olsanız da, bir çok kişinin ‘onay vermeksizin fixmobiye üye oldum’ tarzı şikayetleri vardır.
Fixmobi, üye olduğunuzda en az haftalık 10 TL olmak üzere ücret alan bir servis olduğundan, onaylı yada onaysız olarak katılmanız durumda bakiyenizden çeşitli ücret kesilmekte.

IPTAL FIXMOBI yaz 6669 gönder

Yukarıda bulunan işlemi yaparak atacağınız kısa mesaj bu hizmete olan aboneliğinizi iptal edecektir. Her ne kadar daha önce tecrübe eden kişiler hesaplarından düşen ücretleri geri alamamışlarsa da 02129873020 telefon numarası aracılığıyla Fixmobi Müşteri Hizmetlerine ulaşabilirsiniz.

Bu hizmeti iptal etmek için bir mesaj kodu sunulmuş olup, gönderilen bu bilgi mesaj şebeke sağlayıcı tarafından ücretlendirilmemektedir

G
Gmail Hesabı Silme
Gmail’i Google Hesabınızdan istediğiniz zaman silebilirsiniz. Gmail’i gelecekte kullanmayacağınızdan eminseniz silmek için şu adımları izleyin:

1- Gmail hesabınızda oturum açın.
2- Sayfanın üst kısmındaki dişli simgesini tıklayın ve açılır menüde Hesap ayarları‘nı seçin.
3- “Ürünlerim” bölümünde Düzenle‘yi tıklayın.
4- Gmail Hizmetini Kaldır‘ı tıklayın ve gerekli alanları doldurun.

Google Adsen Silme
Google Adsense Hesap Silme Linki :

Google adsense hesabınız silmek için yukarıdaki linki tıklayarak kapatabilirsiniz. Hesabınız 90 gün içinde siliniyor. Hesabınızda kalan paralarda hesabınıza eft yapılıyor.

Google Hesabı Silme
Hesap Silme Linki:

Google Hesabınızı silerseniz: Söz konusu hesapla ilişkili orkut profiliniz ve iGoogle sayfanız gibi Google ürünlerini ve web geçmişinizi de kalıcı olarak kaldırmış olursunuz. Hesabınızla Gmail hizmetini kullanıyorsanız, bu e-posta adresine artık erişemezsiniz. Gmail kullanıcı adınızı da yeniden kullanamazsınız.

Google Hesabınızı silmek için lütfen şu adımları uygulayın:
Google Hesapları ana sayfasında oturum açın.
‘Ürünlerim’ listesinin yanındaki Düzenle bağlantısını tıklayın. Düzenle bağlantısını görmüyorsanız, hesabınız muhtemelen bir kuruluş veya şirket tarafından oluşturulmuştur. Hesabınızı silmek için alan adınızın yöneticisiyle iletişim kurun.
Bundan sonraki sayfada, hesabınızı silmek için Hesabı kapat ve hesapla ilişkili tüm hizmetleri ve bilgileri sil‘i tıklayın.
Hesap silme işleminizi doğrulayın. Bunu yapmak için şu iki seçeneği işaretlemeniz gerekir: ‘Evet, hesabımı silmek istiyorum’ ve ‘Evet, bekleyen finansal işlemler nedeniyle tahakkuk eden tüm masraflardan hala sorumlu olduğumu kabul ediyorum’. (Google’ın AdWords ve Google Checkout gibi ödemeli ürünlerinden herhangi birini kullanmadıysanız veya bu ürünlerle ilişkili olarak bekleyen herhangi bir finansal işleminiz yoksa, ikinci seçeneği güvenli şekilde seçebilirsiniz.)

Google Gruplarını Silme
Herhangi bir Google Grubu’na kaydolduysanız, Google Hesabınız silindikten sonra da e-postalar gelen kutunuza ulaşmaya devam eder. E-posta almaya son vermek için tüm gruplarınızın e-posta listesinden çıkabilirsiniz. Bir grubun e-posta listesinden çıkmak için [Grupadi][email protected] adresine e-posta göndermeniz yeterlidir. Örneğin, google-friends grubundan ayrılmak istiyorsanız,[email protected]adresine e-posta göndermeniz gerekir.

Gittigidiyor Hesabı Silme
GittiGidiyor üyeliğinizi iptal etmek istiyorsanız, Destek Hattı‘na ulaşarak talebinizi iletebilirsiniz.

Yurt dışı, askerlik vb. sebeplerden üyeliğinizi bir süreliğine kullanmayacaksanız, üyeliğinizi açık kalabilir. Üyeliğinizi aktif bırakabilir, daha sonra ihtiyacınız olduğunda tekrar kullanabilirsiniz.

Groupon / Sehirfirsati.com Hesabını Silme
Hesabınızın iptal edilmesini istiyorsanız, veya 0850 222 5 477 numaralı çağrı merkezimizi arayarak Müşteri Hizmetlerimize
ulaşabilirsiniz.

H
Hotmail Hesabı Silme
Hotmail hesabınızı nasıl silebilirsiniz?

Hesap Silme Linki:

Hotmail Hesap Silme Linkine tıkladıktan sonra gelen sayfada onaylama işlemi yapıyorsunuz ve tüm mailleriniz siliniyor.

Hotmail Hesabını Kurtarma Sildiğiniz bir hotmail hesabını 270 gün içerisinde tekrar giriş yaparak yeniden aktifleştirmeniz mümkün. Bu 9 aylık süre içerisinde, silmiş olduğunuz bu hesabınıza giriş yapmazsanız artık hesabınız tamamıyla kapanıyor ve dileyen herhangi bir kişi bu mail adresinizi alabiliyor.

I – İ
Instagram Hesap Silme
Hesap Silme Linki :

Giriş yapın ve yukarıdaki bağlantıyı kullanarak hesabınızı silin. Tüm albümleri, yorum ve arkadaşlarınız silinecektir.

İzlesene Hesap Silme
Hesap Silme Linki :

Giriş yapın ve yukarıdaki bağlantıyı kullanarak hesabınızı silin. Üyeliğinizi iptal ettiğinizde, size ait tüm veriler(video,yorum,mesaj vb.) sitemizden tamamen silinecektir!

iMatcHu Hesabını Silme
Hesap Silme Linki :

iMatcHu kullanıcı profil bilgisi kısmını açın. Sayfanın en alt kısmında “Hesabımı iptal et” linkini tıklayın. Hesabınıza 6 ay içinde giriş yapmazsanızn hesabınız tamamen silinecektir.

IMVU Hesap Silme ( IMVU Hesabını Kapat )
Hesap Silme Linki :

Sizin IMVU profil silmek için doğrudan bağlantıyı kullanın.

IMVU Yeni İnsanlarla 3 Boyutta Tanışın. Alışveriş Yapın ve Stilinizi Giyiminize Yansıtın. Kendi Fantezinizi Oluşturun.

L
Line Hesabını Silme
Line hesabını kapatmak için Settings / Profile kısmına girin. En alt kısmında yer alan “Delete account” tıklayın ve Tamam bastığınızda hesabınız siliniyor. Line uygulamasını silinmiyor bunu kendiniz manuel silebilirsiniz.

Last.FM Hesabını Silme
Hesap Silme Linki :

Buradan, şifrenizi doğru girin, ve hesabınızı silmek istediğinizi onaylayın.

Linkedin Hesap Silme
Hesap Silme Linki :

Yukarıdaki linki tıklayın kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapın ve silmek istediğiniz onaylayın.

Lütfen aşağıdakilere dikkat edin:

  • Bu LinkedIn hesabını kapattıktan sonra, hesaba ait profile, bağlantılara ve LinkedIn mesajlarına erişemeyeceksiniz. Bu hesaba ait soru veya yanıtlar kaldırılacak ve artık LinkedIn’de görünmeyeceksiniz. Bu hesaptan başkalarına verilen tavsiyeler de kaldırılacaktır.
  • Kapatılan hesapla ilişkilendirilen tüm e-posta adresleri, hesabınızın kapatılmasından itibaren 24 saat içinde yeni LinkedIn hesabı oluşturmada veya başka bir LinkedIn hesabıyla kullanım amacıyla kullanıma hazır olacaktır.
  • LinkedIn hesabınız hemen kapatılmakla birlikte, genel profilinizin arama motorlarından kaldırılması biraz zaman alabilir.
M
Mynet Hesabı Silme
Hesap Silme Linki:

Hesap Silme Linkini tıkladığınızda gelen sayfada sizden hesabınızı kapatma sebebinizi ve şifrenizi belirtmeniz istenecektir. Üyeliğinizi iptal ettiğinizde, Mynet’te kullanmakta olduğunuz servislerin (Mymail, Mysite, Passkart gibi) hepsi kapanacak ve bu servislerdeki bilgilere ulaşamayacaksınız. İptal edilen üye adını tekrar almanız da mümkün değildir. Bu onay işlemlerinden sonra hesabınız kalıcı olarak silinecektir.

Markafoni Hesabı Silme
Hesap Silme Linki:

Hesap silme linkine tıkladıktan sonra silme işlemine başlamadan önce bu isteğinin sebebini soruyor, daha sonra hesabınızı kapatabiliyorsunuz.

N
Netlog Hesabı Silme
Hesap Silme Linki:

Hesap silme linkine tıkladıktan sonra silme işlemine başlamadan önce bu isteğinin sebebini soruyor, daha sonra hesabınızı kapatabiliyorsunuz.

N11 Hesabı Silme
Hesap Silme Linki :

Hesap silme linkine tıkladıktan sonra silme işlemine başlamadan önce bu isteğinin sebebini soruyor, daha sonra hesabınızı kapatabiliyorsunuz.

O
Outlook Hesap Silme
Hesap Silme Linki :

Yukarıdaki Hesap Silme Linki’ni tıkladıktan sonra kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek hesabınızı silebilirsiniz.

P
PayPal Hesabı Silme
Hesap Kapatma Linki:

PayPal hesabımı nasıl kapatırım?

PayPal hesabınızı kapatırsanız, tekrar açamazsınız. Planlı ya da tamamlanmamış işlemler iptal edilir. Sınırlamalar, çözüme kavuşmamış sorunlar ve bakiyeniz varsa, hesabınızı kapatamazsınız.

Hesabınızı kapatmak için:
PayPal hesabınıza girin.
Sayfanın üst kısmına yakın olan Profil‘i tıklayın.
Ayarlarım’ı tıklayın.
Hesap türü bölümündeki Hesabı Kapat‘ı tıklayıp listelenen adımları uygulayın.

PayPal hesabımı yeniden açabilir miyim?
Hayır, PayPal hesabınızı kapatırsanız tekrar açmanız mümkün değildir. Yeni bir hesap oluşturabilirsiniz ancak önceki işlem geçmişinizi yeni hesabınıza alamazsınız.

Picasa Hesabı Silme ( Picasa Hesap Kapatma )
Hesap Silme Linki :

Google Hesabınızı silmeden Picasa Web Albümleri için Google Hesabınızı silemezsiniz.

S
Sahibinden Hesabı Silme
Üyeliğinizin iptal edilmesi için kayıtlı e-posta adresinizle [email protected] adresinden e-posta gönderebilirsiniz.

StumbleUpon Hesabı Silme
Hesap Silme Linki:

Yukarıdaki Hesap Silme Linki’ni tıkladıktan sonra kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek hesabınızı silebilirsiniz.

Sanal Pazar Hesap Silme
Hesap Silme Linki :

Hesabınız silinmesi için Mesaj bölümünde hesabınız silinmesi için mesaj yazmanız gerekiyor. Bu mesaj üzerine hesabınız siliniyor.

Üyelik iptali konusunda tarafımıza onay verirseniz, üyeliğiniz Sanalpazar.com tarafından iptal edilecektir. Ancak lütfen öncelikle bu talebinizin gerekçesini bizlere detaylı olarak iletiniz.

T
Trendyol
Hesap Silme Linki :

Yukarıdaki Hesap Silme Linki’ni tıkladıktan sonra kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek hesabınızı silebilirsiniz.

Travian Hesabı Silme
Hesabınızı silmek isterseniz profilinizin “hesap” (hesabınızın üstünde sol taraftan hesaba tıklayın) sekmesinden yapabilirsiniz.

“Evet” butonuna basıp, şifrenizi girmeniz gereklidir.Hesap silme isteğiniz 72 saat süreyle etkin kalacaktır. Hesabınızın sol tarafında silme sayacını göreceksiniz:

Silme işlemini iptal etmek isterseniz kırmızı “x” işaretine basmanız gerekir. (Profilinizin “hesap” hesap sekmesinden silme sayacında bulabilirsiniz.)

Twitter Hesabı Silme
Hesap Silme Linki:

Hesap Silme Linkine tıkladıktan sonra gelen sayfada şu bilgiler yeralmaktadır:

Hesabını devre dışı bırakmadan önce bunları bilmelisin:

  • Bu eylem kalıcıdır: hesap canlandırma işlemi şu anda devre dışı.
  • Kullanıcı adını değiştirmek için hesabını kapatmana gerek yok. (Ayarlar sayfasından değiştirebilirsin. Tüm @yanıtlar ve takipçiler değişmeden kalır.)
  • Hesabın devre dışı kaldıktan sonra twitter.com’da birkaç gün daha görülebilir.
  • Google ve benzeri arama motorları tarafından oluşturulan içerikler üzerinde kontrolümüz bulunmamaktadır.
  • Eğer yeni bir hesap oluşturuyor, kullanıcı adın ve hesabına ilişkin telefon numaran ya da e-posta adresin aynı kalsın istiyorsan, hesabını devre dışı bırakmadan önce bu hesaba ait bilgilerini değiştirmelisin. Eğer değiştirmezsen bu bilgiler eski hesabına ait olarak kalır ve yeni bir hesapta kullanılamaz.
Twoo Hesap Silme
Hesap Silme Linki :

Kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapın. Hesabınızı kapatmak için size üc farklı seçenek sunuyor hiç birini seçmeden “Profilini silmeye devam et” yazısını tıklayın. şifrenizi yazın ve hesabımı sil butonu tıkladığınızda hesabınız siliniyor.

Tumblr Hesabı Silme
Hesap Silme Linki :

Giriş yapın ve yukarıdaki bağlantıyı kullanarak hesabınızı silin.

Bir Tumblr hesabı yeniden etkinleştirmek için bir yolu yoktur. Hesap silindikten sonra, siz veya bir başkası tarafından olsun, blogunuza gelen tüm içeriği (ler) de silinir. Ancak, yeni bir hesap için kayıt ve kayıt sayfasında aynı blog URL iddia deneyebilirsiniz. Yine, bu blogdan bir blog veya içeriğin herhangi bir geri bizim için bir yolu yoktur. Kalan kredi silinecektir.

Y
Yonja Hesabı Kapatma
Ana sayfanızdaki “Profilimi Düzenle” linkine tıklayınız. “Sonra Hesap kapatmak için” linkine basınız. Daha sonra Tamam, hesabımı devre dışı bırak butonuna tıklayarak hesabınızı geri dönemeyecek şekilde kapatabilirsiniz.

Yahoo Hesabı Silme
Hesap Silme Linki:

Hesap silme linkine tıkladıktan sonra şifrenizi girip, güvenlik kodunu onaylayarak hesabınızı silebilirsiniz.

Yahoo! üyeleri kendi hesaplarını ve hesap bilgilerini Yahoo!’dan silebilirler. Hesabınızı silmeyi başlatmak için aşağıdaki işlemleri uygulayın.

Hesabınızı sonlandırarak, Yahoo! Kimliği, Yahoo! Mail ve profil adlarına erişiminizi kaybedeceksiniz. Ayrıca Yahoo! ağındaki hesap bilgilerinizi ve ayarlarınızı da silinecektir

Bu, aşağıdaki hizmetlerdeki bütün içeriği kapsamaktadır:

  • Yahoo! Mail
  • Yahoo! Adres Defteri
  • HotJobs
  • GeoCities
  • Yahoo! Evrak Çantası
  • Yahoo!’m
  • Yahoo! Gruplar
  • Finans Portföyü
ve Yahoo!’nun yalnızca Yahoo! Kimliği ve parolanızla erişilebilen diğer bütün alanları. Hesap silindikten sonra hesabı tekrar etkinleştiremeyeceğiniz için bütün hesabınızı silmek istediğinizden emin olun. Her zaman yeni bir hesap oluşturabilirsiniz.

Herhangi bir birinci sınıf hizmete aboneyseniz, hesabınızı silmeden önce bu birinci sınıf hizmetleri öncelikle iptal etmenizi öneririz. Yahoo! Hesabı’nızı silmenin abone olduğunuz herhangi bir birinci sınıf hizmet için ücretlendirmeyi hemen iptal edeceği yönünde herhangi bir garanti bulunmamaktadır. Geçerli aboneliklerinizi iptal etmek için, hesabınıza ait Yahoo! Fatura Bilgileri’nize gidin ve “Hizmetlerim” sekmesini seçip her bir üyelik için “İptal” bağlantısına tıklayın.

Hesabınızın tamamını silmek için, Hesap Silme Linkini ziyaret edin. Silmek istediğiniz hesaba giriş yapmanız ve bu hesap parolasını doğrulamanız istenecektir. Hesabınızla ilgili önemli bilgiler bulunduğundan sonraki sayfayı dikkatli bir şekilde okuduğunuzdan emin olun. Daha sonra hesabınızı silmeyi onaylayabilirsiniz.

Sisteme giriş konusunda sorun yaşıyorsanız Parolam neden çalışmıyor? bölümünü gözden geçirin.

Silme işlemini yalnızca Yahoo! hesabınızın tamamını ve bu hesap içinde kişiselleştirdiğiniz tüm özellikleri silmek istediğinizden emin olduğunuzda tamamlayın. Silme işlemi başlatıldıktan sonra, Yahoo! hesabınız bir daha geri kazanılamaz.

Youtube Hesabı Silme
Hesap Silme Linki:

Manage Account bölümünden Close Account bölümüne girip, sebebinizi yazarak hesabınızın kapatılmasını isteyebiliyorsunuz.

V
Viber Hesabı Silme
Viber başlatın Ayarlar bölümüne girin. “Viber’ i devre dışı bırak” seçeneğini tıklayın. açılan uyarı penceresinde “Tamam” ı tıkladığınızda verileriniz viberden silinecek cihazınızdan Viber devre dışı bırakılacaktır.

VK Hesap Silme
Hesap Silme Linki :

Giriş yapın ve yukarıdaki bağlantıyı kullanarak hesabınızı silin. Hesabınız 9 ay sonra profilin ve profinizde yer alan tüm bilgiler silinecektir.

Vine Hesap Silme
Hesap Silme Linki :

Yukarıdaki adreste yer alan bilgileri doldurarak hesabını silebilirsiniz.

Z
Zynga Hesabı Silme
Zynga hesabınızı direk olarak silmek mümkün değil hesabınızın silinmesi için [email protected]mail adresinize kullanıcı bilgilerinizi yer aldığı bir e-posta göndermeniz gerekiyor.

W
Waplog Hesap Silme
Hesap Silme Linki :

Waplog arkadaşlık sitesinden hesabını silmek için yukarıdaki linki tıklayıp “Profili Sil” butonuna basın. E-Posta adresine gönderilen linki tıklayın. Açılan sayfaya şifrenizi girdiğinizde hesabınız siliniyor.

Whatsapp Hesap Silme
WhatsApp, Ana Menü / Ayarlar / Hesap gidin ve son seçenek (Hesabımı Sil) seçin. Bu her şeyi kaldırır. Muhtemelen de telefonunuzdaki uygulamayı da silmek isteyeceksiniz.

Q
Quora Hesap Silme
Hesap Silme Linki :

Quora oturum açın, hesabınızın Ayarlar sayfasını ziyaret edin. Bir bağlantı “Hesap Devre Dışı Bırak” için sağ menü belirecektir.
Maxicep ten sıkılıp,rahatsız olmadığınız için maxicep hesap,üyelik,kapatma sayfasını vermiyorum :) :) :)
 
Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: gonyalı, BLasTeaR ve -_SEFA_-


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Yöneticiler Şu İlk Baştaki Link +18 Sanırım.Ayrıca Konu Sakat Geldi Bana
 
kralberk13

kralberk13

Üye
başlıktaki linke zaten girilmiyo mahkeme kararıyla engellenmiş
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
kralberk13

kralberk13

Üye
bende bilgileri çalcağını düşünüyorum ama google oturum açma sayfası açıcak kadar değil heralde lakin açamaz yasak zaten google kapatır ha ama böyle bir şey var ise yönetici arkadaşlarımız gereğini yapar @ANIL @Mesut Aktaş @EroL arkadaşlar ilgilenir
 
ANIL

ANIL

Admin
İlk site foruma uygun olmadığı için kaldırdım. Diğer linkler zaten bildiğimiz sitelerin resmi hesap silme/kapatma sayfaları olduğu için sorun yok.
 
PalmerTech

PalmerTech

Üye
Ben de dedim maxicep topluca siliyor mu bizi :ehe
 
Teks@s

Teks@s

Üye
    Konu Sahibi
Amma abartınız ha.Yok bilmem ne falan filan o siteyede üye olup kapatmak silmek isteyenler vardır belki yardımcı olalım dedik üyeliğiniz bir şeyiniz yok sırf meraktan linke tıklıyorsunuz birde şikayet edip linki kaldırdınız sizlere yardımcı olalım dedik YÖNETiCi ADMiN yanlış bir şey yaptığımı düşünüyorsanız samimiyetle silin kardeşim benim maxicep üyeliğimide konularımıda
 
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Amma abartınız ha.Yok bilmem ne falan filan o siteyede üye olup kapatmak silmek isteyenler vardır belki yardımcı olalım dedik üyeliğiniz bir şeyiniz yok sırf meraktan linke tıklıyorsunuz birde şikayet edip linki kaldırdınız sizlere yardımcı olalım dedik YÖNETiCi ADMiN yanlış bir şey yaptığımı düşünüyorsanız samimiyetle silin kardeşim benim maxicep üyeliğimide konularımıda
Arkadaşım eline koluna sağlık.
Sen başkalarının söylediklerine aldırış etme, boşkoy ;)
 
kralberk13

kralberk13

Üye
boş yere link kaldırılmaz +18 olduğu için kaldırıldı foruma aykırı kaldıranda ben değilim yönetici
hm mahkeme kararıyla engellenmiş siteyemi girdik
 
  • Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
Ozan

Ozan

Admin
Instagram Hesap Silme ile ilgili kapsamlı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Instagram Hesap Silme
 

Benzer Konular

Cevap
2
Görüntüleme
622
Faruk KATI
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
314
Buğra
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
297
Buğra
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
303
Buğra


Üst Alt