hesabım hacklendi acil YARDIM LÜTFEN

Sponsorlu Bağlantılar

nurullah3373

nurullah3373

Üye
    Konu Sahibi
hesabım hacklendi acil YARDIM LÜTFEN
merhaba arkadaşlar twitter hesabım hacklenmiş işin kötü yanı sıfırlamaya gittiğimde yazan e posta hakkında bişi bilmiyorum acil yardımlarınızı bekliyorum
ilgilenen arkadaş warsa e postasını yazsın da iletişime geçim lütfen

shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
Şimdi canım babacanım sıfırlamaya gittiğinde karşına çıkan çıkan eposta adresi senin epostan olmalı tabi Twitter hesabı senin ise ve sen yukarıda sıfırlamada çıkan eposta hesabını bilmiyorum diyorsun burada şaibeli bir yaklaşım görüyorum gerçekten inansam senin olduguna yardımcı olurdum babacanım lakin brute olarak deneme yanılma ile hesabı çalmaya çalışıyorsun gibi geliyor bana babacanım

• Beğen
Tepkiler: Artreverans
nurullah3373

nurullah3373

Üye
    Konu Sahibi
şimdi kardeşim benim sana anlattığım durum şudur e posta hesabını 4-5 sene once açtım açıkçası bilgileri salladım sadece e postayı biliyorum şifresini de biliyordum ama unuttum sıfırlama olan yerde de bahsettiğim e posta var durum budur çalmaya kalksam zaten e postanın hepsi gözükmez sıfırlamada oyle bir durum yok yardımcı olsaydın teşekkürler olmasan da sağ ol

Rygebin

Rygebin

Üye
şimdi kardeşim benim sana anlattığım durum şudur e posta hesabını 4-5 sene once açtım açıkçası bilgileri salladım sadece e postayı biliyorum şifresini de biliyordum ama unuttum sıfırlama olan yerde de bahsettiğim e posta var durum budur çalmaya kalksam zaten e postanın hepsi gözükmez sıfırlamada oyle bir durum yok yardımcı olsaydın teşekkürler olmasan da sağ ol
Sıfırlama ipucusunuda mı bilmemektesin. ?

shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
Adresini yolla bir bakayım özelden babacanım nasıl hacklenmiş gerçekten hacklenmiş isen tekrar alırım sana babacanım

Üst Alt