Hertha sonunu getiremedi: 3-3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hertha sonunu getiremedi: 3-3
Bayer Leverkusen-Herta Berlin: 3-3

Goller: Andre Schürrle(44') Stefan Kiessling(51') Stefan Kiessling(84')/ Pierre Michel Lasogga(63') Tunay Torun(71') Tunay Torun(77')

Bundesliga 31. hafta mücadelelerinde, son 3 haftada 2 mağlubiyet 1 beraberlik alarak kümede kalma şansını zora sokan Hertha Berlin, teknik direktör değişikliğinden sonra oynadığı 2 maçta 1 galibiyet 1 mağlubiyet alan Bayer Leverkusen deplasmanına konuk oldu.

Her iki takımında kontrollü başladığı mücadelede ilk dakikalar karşılıklı ataklar halinde geçti. Maçın en ciddi pozisyonu Leverkusen adına 27. dakikikada Simon Rolfes ile gerçekleşti. Michael Ortega'nın pasında cezalanında topla buluşan Rolfes iyi bir şut çıkarsa da topu filelere göndermeyi başaramadı. Her iki takımında girdiği mutlak pozisyonları değerlendiremediği karşılaşmanın 44. dakikasında Andre Schürrle Leverkusen'i 1-0 üstünlüğe taşıyan golü kaydetti. Tranquillo Barnetta'nın pasında cezaalnı içinde topla buluşan Schürrle, sağ ayağıyla iyi bir şut çıkardı ve takımın 1-0 öne geçirdi. İlk yarı ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğüyle tamamlanmış oldu.

İkinci yarıya daha istekli başlayan Hertha Berlin, 51. dakikada Stefan Kiesling golüne engel olamadı ve 2-0 geriye düştü. 54. dakikada Tunay Torun'un oyuna girmesiyle rakip kalede daha fazla pozisyon üretmeye başlayan Hertha Berlin,63. dakikada Michel Lasogga'nın kafa golüyle aradaki farkı 1'e indirdi. 65. dakikada Levan Kobiashvili, Eren Derdiyok'u ceza alanında düşürerek kırmızı kart gördü ve Bayer Leverkusen penaltı atışı kazandı. Simon Rolfes penaltıdan yararlanamadı ve farkı açma şansını değerlendiremedi. Penaltı kurtarışından sonra morallenen konuk ekip 71. dakikada Tunay Torun ile skora eşitlik getirdi. Golün etkisini üzerinden atamayan Bayer Leverkusen, 77. dakikada tekrar sahneye çıkan Tunay Torun ile 2-0 önde götürdüğü maçta 2-3 geriye düştü. Bu dakikadan itibaren rakip kaleye daha çok giden Bayer Leverkusen, 84. dakikada günün başarılı isimlerinden Stefan Kiesling yakın mesafeden attığı gol ile skora eşitlik getirdi. Maçta başka gol olmayınca her iki takım sahadan 3-3 lük beraberlikle ayrıldı.

Bu sonucun ardından Bayer Leverkusen 45 puanla 6. sırada bulunurken, Hertha Berlin 28 puanla 17. sırada kalarak kümede kalma şansını iyice zora soktu.

Bundesliga'da alınan diğer sonuçlar:

Hamburg-Hannover: 1-0
Goller: Heung-Min Son (12')

Kaiserslautern-Nürnberg: 0-2

Goller:Daniel Didavi(43')/Tomas Pekhart(73')

Wolfsburg -Augsburg: 1-2

Goller:Patrick Helmes(27')/Torsten Oehrl(13') Sebastian Langkamp(88')
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt