__xXx__
Üye
Bak şimdi abi, mezhepteki davranışlar neye göredir? Peygamberin vs.davranışlarına göre. Ben mezhepsizim, ben davranışlarımı Kur'ana göre yaparım.
- - - Eklendi - - -
Mezhepler dinde ayrılık yaratır.
mezhepler dinde ayrılık değil kolaylık sağlar mezhep farklılıklarını ayrılık olarak görme yorum farkı olarak gör
Bu Arada Alevi-Sunni Çatışmasımı Varmış? Ben Niye Göremiyorum? Bir Sunni Olarak Alevi Arkadaşlarımda Oldu. Hiç Çatışmadık
Bunlar Suni Gündem Yaratmak İsteyen Densizlerin Oyunları, Kanmayın İnanmayın...
Konuyu lütfen tartışmaya döndürmeyin. Kimsenin kimseye densiz demeye hakkı yok.
Bak şimdi abi, mezhepteki davranışlar neye göredir? Peygamberin vs.davranışlarına göre. Ben mezhepsizim, ben davranışlarımı Kur'ana göre yaparım.
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
Spekülasyonlara gelmeyelim getirmeyelim
Alevilik Bir Mezhep Değildir... Bir İnançtır...
4 Hak Mezhep Hz.Muhammed(s.a.v)'i Son Peygamber Olarak Bilir.
Alevilik Son Peygamber Olarak 3'üncü Halifemiz Hz.Ali'yi İddia Eder...
Sende sağlam salladın.
Bir gün Cemevine git ve Alevi dedesi ile konuş. Bakalım ne kadar yanıldığını göreceksin. (Tabi sende Cemevini cümbüş evi olarak görüyorsan o ayrı)
ayrıca Kuranda ben 4 hak mezhep vardır diye bir ayet görmedim. Hangi ayette yazıyor beni bilgilendirir misin ?
Sende sağlam salladın.
Bir gün Cemevine git ve Alevi dedesi ile konuş. Bakalım ne kadar yanıldığını göreceksin. (Tabi sende Cemevini cümbüş evi olarak görüyorsan o ayrı)
ayrıca Kuranda ben 4 hak mezhep vardır diye bir ayet görmedim. Hangi ayette yazıyor beni bilgilendirir misin ?
asıl bilgisiz sensin dostum git öğren bakalım hz muhammed yaşarken kuran-ı kerim inerken mezhepler var mıymış
N'oluyor burda
Çok bildiğim şey var ama paylaşırsam konu kilitlenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?