Herşey var... Gol yok! Kayserispor 0 - Galatasaray 0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Herşey var... Gol yok! Kayserispor 0 - Galatasaray 0
Ligin zirvesinde yer bulan iki takımın mücadelesi nefesleri kesti !.. Kayserispor'un Galatasaray'ı ağırladığı maçta yönetimlerin arası buz gibi olsa da sahadaki mücadele ve futbol izleyenlerin içini ısıttı.

Ancak iki takımın futbolcuları da mücadeleleri ve yaratıcılıklarını golle süsleyemeyince karşılaşma 0-0 sona erdi. Bu skor iki takımı da mutlu etmezken, ligin zirve potasındaki rakiplerini sevindirdi...
Maç 90 dakika boyunca izleyenlere heyecan yaşatı. Karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi Kayserispor rakip kalede gol ararken, Galatasaray da eksiklerine rağmen rakip fileleri sarsmaya çalıştı. Ancak her iki takım da zaman zaman yakaladığı fırsatlatı değerlendiremedi.

Maçın ikinci yarısında Kayserispor'un 10 kişi kalması, sahadaki dengeleri de değiştirdi. 64. dakikada Kayseri'nin sol beki Hakan'ın atılmasıyla Galatasaray baskıyı arttırdı. Bu dakikalarda rakip kalede önemli fırsatlar yakalayan lig ikincisi, renkdaşı karşısında bir türlü aradığı golü bulamadı. Ev sahibi ekip de hızlı akınlarla rakip kaleyi zorlasa da 3 puanı getirecek sayıyı elde edemedi.

Maç 0-0 sona erdi ve Galatasaray puanını 43'e, Kayserispor ise 39'a çıkardı.

KAYSERİSPOR-GALATASARAY
STAT: Kadir Has
SAAT: 19.00
HAKEMLER: Tolga Özkalfa, Adil Sinem, Gökhan Memişoğlu
YAYIN: Lig TV

KAYSERİSPOR: Souleymanou, Serdar, Bayram, Aydın, Hakan Aslantaş, Gökhan Emreciksin (Dk. 66 Hasan Ali Kaldırım), Saidou, Abdullah, Mehmet Eren, Makukula, Cangele
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas

GALATASARAY: Leo Franco, Uğur, Neill, Emre Güngör, Caner, Mehmet Topal, Mustafa Sarp, Keita, Elano, Arda, Dos Santos
TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard

SARI KARTLAR: Dk. 12 Hakan Aslantaş, Dk. 31 Emre Güngör, Dk. 32 Aydın Toscalı, Dk. 62 Caner Erkin
KIRMIZI KART: Dk. 64 Hakan Aslantaş

Consul9

Consul9

Üye
bu kadar eksik varken yine de iyi oynadık;şahsen ben bu maçı kayserinin alacağını düşünüyordum ama konuda da yazıldığı gibi rakiplerimizin işine yaradı :oke:

gökhanates

gökhanates

Üye
1-2 hafta içinde Galatasarayı öyle bir anlattılarki, Barcelona, Manchester ayarında bir takım bekliyordum. Sonuçta Bankasya maçı gibi bir maç izledim. Bu oyunla karşımıza çıkarsanız vay halinize.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Galatasaray ın ne yapmak istediğini ben pek anlayamadım açıkcası . Maçta bir denge tutturamadılar ..Yeni transfer Dos santos inanılmaz silik ve etkisizdi . Elano herzaman ki gibi ..!

Adnan Polat ın bir kaç gün önceki açıklamaları hemen etkisi gösterdi anlaşılan . Ne demişti ; Kasaplar cezalandırılmalı , prim verilmemeli vs vs ..! Bakıyoruz hemen akabinde Kayserispor maçındaki faulle ilgisi olmayan pozisyon da kırmızı kart .! İlginç değil mi. ?

Dakika 65 de verilen kırmızı kart tam bir skandaldı . Keita show yine iş başındaydı .! İnanılmaz antipati beslemeye başladım artık bu oyuncuya. Yeteneklerini saha da başka türlü gösteriyor Keita . Fenerbahçe maçında gözüne birşey gelmezken gözünü tutması , bu maçta da rakip dokunmadığı taktir de sanki ayağı kırılmış gibi senaryo yazması gerçekten yazık.!

Gelelim Rijkaard a . Yahu bu adamın Galatasaray a katkısı nedir ? Biri bana bunu açıklasın bir zahmet :) Yoldan geçen bir adamı getir , bundan çok mu farksız olur ?

Şunu es geçemeyiz ki , zevkli bir maçtı . Tebrikler her iki takıma da ..

arslansem

arslansem

Üye
Bunların yabancı kontenjanını doldurmaya hakları yok!
Öncelikle maçın oynandığı staddan bahsedelim.Yaklaşık 1 yıldır kullanımda olan bir stadın
sahası bu kadar kötü olmamalı.Hala daha oturmamış çim,maç sırasında da derin bir uğultu...Eminim ki Kayserililer de memnun değillerdir stadlarında.Futbol görselliktir.Sen o stada kombine alıp gelenlere görsel bişeyler sunmalısın ki hakkını verebilesin.İnşallah en kısa sürede sahayı stada yakışır hale getirirler.Stad zemini sayesinde karşılıklı pas hatası ve top kaybı rekoru kırılmıştır sanırım.O kadar bariz bi bozukluk vardı ki yerden yavaş atılan bir pas bile langır langır seke seke gidiyordu.Gerçekten çok kötü bir durum.
Maçın hakemine gelince..Çok kötü bir maç yönetti.Kayserili futbolcuyu daha önceden atması gerekirdi.Keitaya sık sık faul yaparak durdurdu sarı kartı varken ilkini affetti ikinci de yere serince gösterdi.Son anlarda Kayseriye çaldığı düdükler çok komikti.
Gelelim maça...Forvetsiz Galatasaray 4-6-0 taktiğiyle sahadaydı.Sahada olan bir iki futbolcu dışında herkes elinden gelenin en iyisini yaptı.Maçın yıldızı Lucas Neill ve Emre Güngör idi.Emre Makukulaya top göstermedi ve her kafa topunu aldı Servet i aratmadı.Neill ise oyun kurucumuz Elanodan hayır gelmeyeceğini anlayınca sık sık ileri çıktı oyun kurdu isabetli paslar attı.Keita formunda,Arda vasattı.İleride forvet olmayınca top sadece orta sahamızda gezindi.
Normal bi durum.Baros un sakatlığı Nondanın gönderilmesi forvetsiz kalmamıza yol açtı.2 futbolcuyu ve yönetimi eleştirmek istiyorum.Elano ve Santos.
Elano kesinlikle gönderilmesi gerekenler listesinde bence.Top gelince oynayan,al gülüm ver gülüm.Çalım yok top taşıma yok.Galatasarayda bu adam forma giyemez
İsterse Brezilyanın as futbolcusu olsun burada oynayamaz.10 numara niyetiyle alınan bir futbolcu toptan kaçıyorsa ve top kullanma becerisinde Mustafa Sarp ve Mehmet Topal ı geçemiyorsa takımda tutmayacaksın.
Dos Santos...Bu adamım günahı yok aslında.Bugün sakatlıkların yokluğunda herkes Santosun sahne almasını bekledi ama ben Emre Çolak ın yedek kalmasına üzüldüm!
Transferini istemeyenlerden biriydim ve sevinmedim.Bu adam 20 yaşında ve çok genç.Kumaşı kaliteli belli ediyor kendini ama bu adam sana ne verebilir ki?Barcelona da forma şansı buluyordu çünkü yabancı sınırlaması diye bişey yoktu.Rijkaard istedi yönetim aldı.Ama bu adam Galatasarayda pişecek diye,bu adam Galatasaray a faydalı olsun diye değil!
Sorarım size Emre Çolak ile Dos Santos arasında ne fark var?Ben sadece vatandaşlık farkı görüyorum.Biri Türk diğeri yabancı.Biri desin bana şu şu özellikleri farklı ve Emreden iyi.Yok işte hiçbir farkı yok.Yani Dos Santos gibi 20 yaşındaki bir adamın yabancı kontenjanını bile doldurmaya hakkı yok.Bu yüzden de takımın tek forveti Nondayı göndermeye de yönetimin hakkı yok!
Üstelik kupa rövanşı,Beşiktaş derbisi ve A.Madrid maçları arefesinde...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
çok güzel maçtı ya,özellikle son 15-20 dakikası çok zevkliydi:)
ama denildiği gibi gol olsaydı maçı daha güzel yapardı:)

haltie

haltie

Üye
bjk ensenizde dejavu olucak sanırım :eller::halay2::halay1::halay1::halay1: :halay2:

arslansem

arslansem

Üye
Yemezler bu sefer :)

zeE*

zeE*

Üye
Galatasaray böyle giderse fenerbahçe ile arasındaki puan farkını açaçak ve ligte ALLAH korsun hep 2. sırada olacak. Galatasarayın önündeki bütün maçları kazanıp puan kaybetmemesi gerekiyor, fenerbahçeninde yapması gereken tekşey 1 yada 2 maçta berabere kalmak :ehe

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Lucas Neill ve Emre Güngör çok iyilerdi...:oke:
Arda Keita çok çalıştılar...:oke:
Santos bu futboluyla nasıl isim yapmış anlamadım...Bana Ronaldinho'nun fotokopi hareketlerini hatırlatıyor ama aradaki fark Santos eline yüzüne bulaştırıyor, yapamıyor...:D
Emre Çolak son dakikada o golü atsa şanslı bir üç puan alırdık ama ben bu şartlarda 1 puana sevindim...Zaten haftaya Ankarasporlar maç yapmadan 3 puan alacağız...:DArtık sakatlardan iyi haber beklemekten başka çaremiz yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt