Herşey üst üste geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

erergun

erergun

Üye
    Konu Sahibi
Herşey üst üste geliyor
Arkadaşlar normalde özel bir konu buralara yazmak istemezdim ama artık delirecek kadar çok takmaya başladım elimi her nere atsam kuruyor kısaca belirteyim:
Ailesel sorunlarım var ama baya yani annemle babam her gün kavga ediyorlardı şimdi boşanıyorlar bu beni baya baya bir etkiledi buda okulum desen sınıfımdan okulumdan nefret ediyorum allah kahretsin orayı sonra bide kız arayışına girmiştim 10 tane kızla denedim bi error çıktı yok eski sevgilimin arkadaşı çıktı yok babası belalı çıktı vs tipinden en sonda bi kızla konuşmaya başladım kız aşşırı ötesi güzel baya bi samimi olduk artık her görüştüğümüzde öpüyordu direk kendisi bile tanıyan tanımayan herkes kesin çıkarsınız diyordu kız bana mesaj attı arkadaş kalalım diye bende delirdim artık okulda 2 dersten sonra hep kaçıyorum en samimi arkadaşlarımla kafede oturmaya bile dayanımıyorum napayım ben bir yardım allah rızası için şu yazıyı yazmak bile bana zor geliyordu emin olun...
 


heathrow

heathrow

Üye
Uzman destegi iyi gelebilir. Yardim alabilirsin. Psikiyatriste gitmek, derdini anlatmak, ilac kullanmak… Bunlar ayıp şeyler degil. Senin gucsuz oldugunu da gostermez. Kisa surede fayda gorursun.
 
  • Beğen
Tepkiler: erergun
caferdondu

caferdondu

Üye
ergenlik böyledir kardeş. bunu yaşayan dünyadaki tek kişi sen değilsin. böyle düşün. yıllar geçtikçe karakterin oturdukça bu sorunların da üstesinden gelmeyi öğreneceksin. şimdi sadece rahat ol ve içinden geldiği gibi davran. yalnız başına takılmak mı istiyorsun öyle yap. yalnızlıktan sıkıldığın anda bu sorunlarda kendiliğinden biter. çünkü kimse yalnızlığa dayanamaz.
 
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Şu öpüp sonra hayir diyen kizin amaci belli,2 gün seninle kaldigi boslugu giderecek daha sonrada asil bas rolde oynayan cocukla arasi duzeldiginden,sana olmaz diyip seni yardimci oyuncu yapar:) Kiz'i tersleyin hatta umursamaz davranin tekrardan sizi dusunur bile,umursadigini belli etmezseniz neden benimle ilgilenmiyor diye kendi beynini yer. Size iyi dusunun derim cunku onlar herkes yasar ama onemli olan ayakta durmaktir
 


Üst Alt