Herşey için Teşekkürler.....

Sponsorlu Bağlantılar

mesela58

mesela58

Üye
    Konu Sahibi
Herşey için Teşekkürler.....
Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.Arkadaşlar ben şunu belirtmek istedim bugüne kadar Symbian ı geliştirmek için ve bu telefonları daha iyi kullanabilmemiz için çaba sarf eden tüm yazılımcılara şahsen teşekkür etmek istedim hepinizden Allah razı olsun sizin sayenizde telefonumu daha da seviyorum teşekkürler...

dmatias

Üye
Allah ını seven nokia almasın artık

mesela58

mesela58

Üye
    Konu Sahibi
:) orası öyle bende katılıyorum

MaxipmaN

Üye
no nokia kampanyası başlatalım :D

dmatias

Üye
facede nokianın sayfasına yazsanız aslında göze çarpar

hizan

hizan

Üye
Allah ını seven nokia almasın artık

neden nokia dan şikayetçisin ben nokia n8 kullanıyorum 2 yıl olacak hiç bir şikayetim yok, şu ana kadar sizler ya telefon kullanmayı bilmiyorsunuz, yada abartıyorsunuz.

siegfried

Üye
.. aynen katiliyorum ! 2 yil ben de N8 kullandim, en ufak bir derdim olmadi, simdi N808 gectim, üst model oldugu icin !

dmatias

Üye
arkadaşım bence siz telefonu kullanmayı bilmiyosunuz eğer internet olmasa yani icat edilmemiş olsa eyvallah bence nokia süper ama internet işin içinde olunca bir tane adam gibi uygulaması yok fizye giremiyorum facebook a adam gibi giremiyorum twitter a zar zor giriyorum yapıkredi kullanıyorum uygulaması yok bilyoner uygulaması yok yok oğlu yok bi b.k yok

technicker

technicker

Üye
eğer radyo verici , av konnektor , üstün kamera , kaliteli ses , mükemmel ve ücretsiz navigasyon , sağlam kasa ve kolay kullanımı olmasaydı dediğin gibi biz telefonu kullanmayı bilmiyor olurduk. Kitap okumayan bir ülkede kitap ne kadar önemli olabilir ki ? Aynı ölçüde teknoloji ve interneti sadece sohbet ve oyun için kullanan biri için de nokia ne kadar teknolojik olabilir ki ?

erolustun

Üye
Nokia iyidir. Sahsen ben 603'ten memnunum. Garanti wap'tan bankacilik islemlerimi yapiyorum. Fmobi ile facebook hesabimda guncelleme yapabiliyorum. Maillerimi kontrol edip cevaplayabiliyorum. Youtube'dan video izleyebiliyorum. Radyo dinliyorum. Flash olmamasina ragmen kamerasi gun isiginda oldukca basarili. Tarayici meselesini de Opera Mobile ile cozdum. Zaten bundan daha fazla beklentisi olan da Android alsin. Bunlarin disinda bir is yapacaksam da notebook'u aciyorum. Oyun oynamak icin vs.

messevim

messevim

Üye
neden nokia dan şikayetçisin ben nokia n8 kullanıyorum 2 yıl olacak hiç bir şikayetim yok, şu ana kadar sizler ya telefon kullanmayı bilmiyorsunuz, yada abartıyorsunuz.

aynen +1

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
:rica:

marist

marist

Üye
Aynen Emegi Gecen Herkese TesekkurLer. :oke:

ılgınbursa

Üye
her şey ayrı yazılır konu başlığı olan

ümran

Üye
bende nokia yı seviyorum nedir bu nokia düşmanlığı ?

Dilara HAYAT

Üye
Nokialar piyasada en fazla satılan telefonlar.Demek ki iyi.

Üst Alt