hersey gerçekti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
hersey gerçekti
Bundan 4 sene evvel,daha once olamayan, aklima bile gelemeyecek seyler olmaya basladi. Gece uyuyor vaziyetteyken bir anda yukselmeye basladigimi hissediyordum. Arkama donup baktigim zaman kendi vucudumu hala uyuyor goruyor ve yoldan gecen arabalarin sesini duyuyordum. Ardindan bir serinlik yavas yavas vucudumu dolasiyordu. Evde dolanmaya devam ediyordum. Ilk defa basima geldigi icin irkilip,uyandim. Bu ilk olayda kendimi kontrol edememistim, ama daha sonrakilerde kontrolu yavas yavas elime gecirdim. Aradan 2 gun gecmedi, olay ikinci bir defa daha oldu. Kendimi kontrol etmeye calisiyordum. Ilk seferde oldugu gibi kendimi ve annemi uyuyor goruyordum. Daha sonra abim geliyordu aklima ve manyak gibi bir serinlik hissediyordum. Sanki her yerim buzla kapliymis gibi. Ardindan bu soguklugu unuttum, abim gozumun onune geldi. Onun yattigi odayi goruyordum. Odasini dikkatle incelemeye basladim. Bu sirada vucudumdaki sogukluk tekrar geri geldi. Dayanilamayacak bir seviyeye geldi. Artik dayanamiyordum ve uyandim. Parmaklarima baktigimda ,parmaklarim mosmordu. Ertesi sabah abimi aradim ve odasini tek tek tarif etmeye basladim. Abim sasirdi ve “Bunlari nereden biliyorsun?” dedi. Ben de ona sonra aciklayacagimi soyledim. Bu olaydan sonra Ankara’ya gittigimi ve gercekten bedenimden ayrildigimi anladim. Ama en onemlisi, bundan 1 gun sonra oldu. Uctugumu hissediyordum ve oturdugumuz apartmani yukardan goruyordum. Bir anda uyandim ve kendimi evimizin dis kapisinin onunde,yattigim giysilerle buldum. Kendime gelmeden evin ziline bastim. Icerden ahsap kapinin sesi ve demir kapinin surgu sesi bir anda beni hayrete dusurdu. Uyurgezer olarak disariya cikabilecegim aklima geldi. Ahsap kapi neyse ama demir kapinin surgusunu disardana asla kapatamazdim. Annem kapiyi acinca sok oldu. Disariya nasil ciktigimi sordu. Verdigim cevap sadece “Bilmiyorum” oldu. Gittim yatagima yattim. Ama ne kadar korksam da bu dolasmalarin yerini hicbir sey dolduramazdi.
(alıntıdır)

• Beğen
Tepkiler: KaranlıƘ Ƈoƈuq ve OğuzcanAbi

OğuzcanAbi

Üye
:hmmm

levasinay

levasinay

Üye
:tşk:

realcrime

Üye
Arkadaşım Sen Bir Psikiyatri ye Görün İstersen

sucer42

sucer42

Üye
Astral seyahat

-Pablo Escobar

-Pablo Escobar

Üye
okurken tırstım yaw :hmmm

KaranlıƘ Ƈoƈuq

KaranlıƘ Ƈoƈuq

Üye
hem alıntı hemde senin başından mı geçti:d:

loss_pain

loss_pain

Üye
böyle bir şey olduğunu zannetmiyorum veya abartılmış da olabilir..

Burak

Üye
    Konu Sahibi
sadece alıntı :)

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
:hmmm :blink:

aalliiii

Üye
yalan yauvv :D

M3L!H

M3L!H

Üye
Astral Seyahat olabilir:hmmm

yagizbogac

yagizbogac

Üye
anlattığı şeyler aynen astral seyahat

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Astral Seyahat Nedir?

GENEL TANIM

Astral seyahat terimi ’de ve Teozofi'de kullanılan bir terim olup, kişinin uyku gibi ruh ve beden bağlarının gevşediği hallerde esîrî beden ya da (Spiritüalizm’de duble) denilen süptil maddelerden oluşan bedeniyle fiziksel bedeni dışında, bilinci yerinde olarak, başka mekanlarda dolaşmak üzere yaptığı yolculuğu ve bu bedeniyle geçirdiği deneyimleri ifade eder.
'de bu, "beden-dışı deneyim" anlamındaki "out-of-body experience" (OBE) olarak, Metapsişik'te ise "şuur projeksiyonu" olarak adlandırılır.
İrâdî olarak gerçekleştirilebilmesi ve deneyim sırasında bilinçli olunması sebebiyle diğer bedendışı deneyimler arasında özel bir yeri vardır. Parapsikoloji laboratuarlarında yapılan deneylerde kişinin deneyim sırasında 5 duyu organı ile algılanabilecek bilgilerden daha fazlasına ulaşabildiği gözlemlenmiştir. Astral beden için duvar gibi fiziksel nesneler ve uzaklık bir engel oluşturmayacağı ileri sürülür. Yani, kişi bu bedeniyle bir anda kıtalar arası yolculuk yapabilir ve maddi engellerin içinden geçebilir. Fiziksel bedenden çıkıldığında öte-alem varlıklarının görülebileceği de ileri sürülmektedir. Uyku sırasında yapılan astral seyahat fiziksel bedene dönüldüğünde birrüya tarzında anımsanmaktadır. Astral seyahatin, ve teozofik kaynaklarda ve birçok araştırmacının çalışmalarında "irâdi olarak fiziksel bedenden ayrılma" şeklinde tanımlanmasına karşın (Dr.Scott ROGO, Leaving The Body, 1983), İngiliz parapsikolog Celia Gren bir ayrım yapmış ve “fiziksel beden-dışı deneyimler”den kendiliğinden (irade-dışı) oluşanları için ekzomatik deneyim (ecsomatic experience) terimini ortaya atmıştır.
Konu hakkında en fazla araştırma yapmış kişilerden biri araştırmalarını "Journeys Out of Body" adlı kitabında aktaran Robert Monroe’dur. Halen Amerika Birleşik Devletleri'nde Monroe Enstitüsü adıyla bilinen bir kurum bu konuda çalışmalarını sürdürmektedir. Astral seyahat hakkında ayrıntılı bilgi, Ege Meta Yayınları'ndan çıkan "Astral Seyahat Teknikleri" isimli kitapta bulunabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt