Heroes of Steel RPG Elite v2.1.47

Sponsorlu Bağlantılar

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Heroes of Steel RPG Elite v2.1.47



Heroes of Steel RPG Elite v2.1.47

Gereken Android Sürümü: 2.2 ve Üzeri Gerektirir.

Açıklama:
Kullanılabilir olduklarında Çelik Elite Sizin Heroes 4 Story Bölüm erişimi kapsar. Ölüm Eşi ve Episode 2: The Gathering Gölge bugün Episode 1 sıra tabanlı fantastik RPG saat tadını çıkarın! Elite Çelik RPG Heroes IEN'larý veya karakter gruplarının hiçbir transfer olduğunu unutmayınız.
Insanlığın son kalıntılarını korumak için mücadele gibi dört kahramanlar parti Komutanlığı. Savaşan tanrılar ve karanlık güçlerin bir zamanda doğmuş, dört kahraman gibi yayılan ve Çelik muazzam post-apokaliptik bir ortaçağ dünyasında geçen bir gaddar yolculuğa çıkıyorlar.
Bu dünya düşmüş sonra Yetmiş Birinci Yıl şafak olduğunu. Thirteen Tanrıların dört onların yaratıcısı, All-Baba karşı ayaklandı ve bir felaket durumunda onu yok. Karanlık ve harabe izleyen yıllarda, insanın krallıkları savaş ve alev düştü. Tüm druids eski düzenin gözetiminde, kaybetmeden önce son günlerinde, kurtulanlar gizemli bir yeraltı labirent geri çekildi; Underdeep. Şimdi, Underdeep içinde, insanlığın son kalıntıları geçimini çizilmeye ve bir toplumu yeniden inşa etmek için çalışıyor, ama hızlı bir şekilde kötü yüzeyin altında onları takip etmiş olduğunu keşfediyorlar vardır.
Çelik Heroes dört benzersiz karakter, Çelik dünya ile kendi arayışı kendi yetenekleri, özel güçleri ve yetenekleri ile her bir gruba liderlik ettiği bir taktik sıra tabanlı RPG. Insanlığın son yerleşim tehdit, vahşi dolambaçlı ve büyülü düşmanları ile taktik mücadele meşgul. Sen İmkansızlıklarla üzerinde zafer yeteneğine sahip güçlü ve dinamik bir ekip oluşturmak amacıyla her karakterin ayrı bir strateji geliştirmek için nasıl karar vermelisiniz. Eğer Çelik yayılan dünya geçerken, parti zorluklar, savaşlar, geniş labirentine ve tüm çeşitleri korkunç düşmanları sayısız karşı karşıya gelecek.
Niteliklerini, beceri ve güçlü yeteneklerini artırmak için nasıl karar, tam karakter özelleştirme tadını çıkarın. Bir silah çeşitliliği, zırh, ve üçe kadar sıradan ya da sihirli aksesuarlar ile her karakter donatmak. Parti zindan, şehirler ve dünyanın kriptaları araştırıyor olarak, genel strateji karar ve takım alır yaklaşım olacaktır. Ekipman kombinasyonları yetenekleri ve binlerce yüzlerce düzeyleri arasında seçin.
Bizim indie oyuncu oyunlar dev takım oynuyor aktif olarak bu üst RPG yapmak gelişimi devam ediyor. Biz Heroes o olabilir en iyi RPG olmalarına yardımcı olacak geri bildirim çok alıcı vardır.
Dört karakter her fırsatta ve yönüyle tam kontrol ile, kontrol titiz ile her fırsatta planlayabilirsiniz. Heroes macera RPG, masa oyunları ve Roguelikes hayranları için yapılmıştır. Eğer strateji oyunları ya da taktik RPG zevk varsa, bu klasik RPG keyfine varacaksınız.


Ekran Görüntüleri:






Dosya Boyutu:
37Mb APK
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
 
Son düzenleme:


ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler.
 
  • Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
FeLonieS

FeLonieS

Üye
:tşk:
 
  • Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
fk555897

fk555897

Üye
Teşekkürler
 
  • Beğen
Tepkiler: .NeXuS.


Üst Alt