hunter21
Üye
-
Konu Sahibi
-
dostum sen burdamısın ?kitabelerin şu şekilde olsun. fighter için
Delici Kitabe
Kana susamışlık kitabesi
Zulüm kitabesi
fighter için en iyi kitabe buildlerindendir bu
koruyucu yu fighter herolarda kullanan insanları anlamıyorum hiç.. fighter alacaksan atak ile ilgili olması gerek herşeyin.kitabelerin içi rastgele olmasın lütfen.kaos yazıtları kritik hasar olsun ve altın olacak. düzen yazıtları ise fiziksel hasar veya delme olsun.Hünerlerin tam olmadan hiçbirşey olmaz! hünerlerin özellikleri oyununuzun gidişatına etki eder.onları tamamlayın lütfen.buraya resim koymayı bilsem benimkileri atabilirdim örnek olsun diye.oyuna başladığımda bende free herolarda takılırdım.bitanesi ile 1 hafta oynayıp alışıp satın aldım.bunu yapmak kolay sadece almak istedigin heroyu sec 1 hafta ucretsizdeyken oyna hem o heroyu oynayıp hem o hero için para biriktirmiş oluyorsun.dediklerimi yap değişimi farkedeceksin.. sen bu konuyu mayısta açmışsın büyük ihtimal burda yoksun ama ben yazayım yinede
Ben Maritus oynuyorum daha yeni yeni adam kesmeye başladım Kitabeleri şimdilik koruyucu ve fısıldayan olarak kullanıyorumÖldürmek için ayakta durmak, önce ölmemek gerekir bence. Tüm hero için olmazsa olmazım cesaret kitabesi ve delici kitabe. 3. Kitabeyi isteğe bağlı alınabilir hero ozelliğine göre. Ben 3. Kitabemide koruyucu olarak kullanıyorum çunku ilk 7-8 levele kadar çok işe yarıyor. Hızlı gelişmeme katkı sağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?