Oyun Heroes OF Order and chaos

Sponsorlu Bağlantılar

hunter21

Üye
    Konu Sahibi
Heroes OF Order and chaos
arkadaşlar öncelikle s.a beyler ben antalyadan "bu oyuna hemen hemen 2 ay oldu nerdeyse baslıyalı kıtabe olayını cozdum 2 tane kıtabe ekledım 1.si kalkan 2.sı fısıldayan kıtabe genelde dövüşcü oynuyorum zaten herseyı ona gore ayarladım tum tum hepsını altın yaptım suan 26 levelım ama dogru duzgun para kasıpta hunerlerımı acamadım 6000 kusur ısteyen acılıcak yerler var ve acamıyorum cok para tabıkı bu bukonuda yardımcı olurmusunuz bana para kasamıyorum bıde adam lar item dizilislerini nasıl yapıyorlar bılmıyorum ama cok saglam oluyorlar karakterım pek yok elf var bide kaya gıbı olan karakter var ya o var baska yok genelde haftalık verılenlerı oynuyorum napmam gerek kendımı gelıstırmem ıcın benıde eklersenız turk guıldıne sevınırım az cok ıyı oynuyorum nick : ismailkucukbas saygılar hürmetler :)

pofuduktibet01

pofuduktibet01

Üye
kitabelerin doğru bitanede yeniden canlanma alman gerekecek hünerlerede kafanı yormailk basamağı yapsan yeter

dubsteinn

dubsteinn

Üye
kitabelerin şu şekilde olsun. fighter için
Delici Kitabe
Kana susamışlık kitabesi
Zulüm kitabesi
fighter için en iyi kitabe buildlerindendir bu
koruyucu yu fighter herolarda kullanan insanları anlamıyorum hiç.. fighter alacaksan atak ile ilgili olması gerek herşeyin.kitabelerin içi rastgele olmasın lütfen.kaos yazıtları kritik hasar olsun ve altın olacak. düzen yazıtları ise fiziksel hasar veya delme olsun.Hünerlerin tam olmadan hiçbirşey olmaz! hünerlerin özellikleri oyununuzun gidişatına etki eder.onları tamamlayın lütfen.buraya resim koymayı bilsem benimkileri atabilirdim örnek olsun diye.oyuna başladığımda bende free herolarda takılırdım.bitanesi ile 1 hafta oynayıp alışıp satın aldım.bunu yapmak kolay sadece almak istedigin heroyu sec 1 hafta ucretsizdeyken oyna hem o heroyu oynayıp hem o hero için para biriktirmiş oluyorsun.dediklerimi yap değişimi farkedeceksin.. sen bu konuyu mayısta açmışsın büyük ihtimal burda yoksun ama ben yazayım yinede ;)

Demircs

Demircs

Üye
kitabelerin şu şekilde olsun. fighter için
Delici Kitabe
Kana susamışlık kitabesi
Zulüm kitabesi
fighter için en iyi kitabe buildlerindendir bu
koruyucu yu fighter herolarda kullanan insanları anlamıyorum hiç.. fighter alacaksan atak ile ilgili olması gerek herşeyin.kitabelerin içi rastgele olmasın lütfen.kaos yazıtları kritik hasar olsun ve altın olacak. düzen yazıtları ise fiziksel hasar veya delme olsun.Hünerlerin tam olmadan hiçbirşey olmaz! hünerlerin özellikleri oyununuzun gidişatına etki eder.onları tamamlayın lütfen.buraya resim koymayı bilsem benimkileri atabilirdim örnek olsun diye.oyuna başladığımda bende free herolarda takılırdım.bitanesi ile 1 hafta oynayıp alışıp satın aldım.bunu yapmak kolay sadece almak istedigin heroyu sec 1 hafta ucretsizdeyken oyna hem o heroyu oynayıp hem o hero için para biriktirmiş oluyorsun.dediklerimi yap değişimi farkedeceksin.. sen bu konuyu mayısta açmışsın büyük ihtimal burda yoksun ama ben yazayım yinede ;)
dostum sen burdamısın ? :) bana yardım etsen iyi olcak. marithus karakterim

barannn79

barannn79

Üye
Öldürmek için ayakta durmak, önce ölmemek gerekir bence. Tüm hero için olmazsa olmazım cesaret kitabesi ve delici kitabe. 3. Kitabeyi isteğe bağlı alınabilir hero ozelliğine göre. Ben 3. Kitabemide koruyucu olarak kullanıyorum çunku ilk 7-8 levele kadar çok işe yarıyor. Hızlı gelişmeme katkı sağlıyor

Demircs

Demircs

Üye
Öldürmek için ayakta durmak, önce ölmemek gerekir bence. Tüm hero için olmazsa olmazım cesaret kitabesi ve delici kitabe. 3. Kitabeyi isteğe bağlı alınabilir hero ozelliğine göre. Ben 3. Kitabemide koruyucu olarak kullanıyorum çunku ilk 7-8 levele kadar çok işe yarıyor. Hızlı gelişmeme katkı sağlıyor
Ben Maritus oynuyorum daha yeni yeni adam kesmeye başladım Kitabeleri şimdilik koruyucu ve fısıldayan olarak kullanıyorum

Üst Alt