TheeBeLaa
Üye
herkezi festivale bekliyorum(hadisede gelecek)
arkadaşlar buyıl 25.si düzenlenen kültür ve sarımsak fesitvaline herkezi davet ediyorum her yıl kastamonun taşköprü ilçesinde düzenlenen festiva bu yıl 1-4eylül de olacakmış.festivale Hadise, Sıla ve Tan güzllik yarışması yemek yarışması falanda olacakta benim umurumda değil heryıl yemek yarışmasını annem kazanıyo yani 2yıldır ama çekiliş yapıyolar buyıl kaltılma dedim hile derler diye hadisenin gelceni duyunca önden yerimi kapam dedim erkenden gidip çimecem oraya saldalye bulup videoda çekecem belki frikik verir geçenyıl tarkan geldiydi.habide gavur ülkelerinden dans çılar geliyo bide lunapark oyuncakları gondol falan çarpışan araba yani kısaca soygun yapıyolar
şu küçük festival evleride çok güzel bişeyler satıoyolar ekmek yapıyolar geçen yıl yengemler açmıştı bedavadan karmı doyuruyodumat yarışıda oluyo son gün tepede geçenyıl izlemeye gitmiştim.1.olan at tam yarışı bitirirken ıggghhh die ye bi ses geldi at düştü çatladı jokey ölüyodu atın altında kaldıda çıakrdılar ambulansla götürdüler atı greyderle aldılar gömdülerdi birden olunca aklım çıktı sunucu atın sahibiymiş lokummummu ne öyle diyodu bende lan bu adamın atımıda lokumumu diyip duruyo diyodum ölünce ağladı anlatamadı üzüldüydüm.
gençler genelde oyuncaklarda takılıp konserlere giderler byüklerde o yarışmara bakmaya en iyi öküzmü ne öyle bi yarışam vardı geçen yıl gelecek olan varsa söylesin yer kapı vereyim
şu küçük festival evleride çok güzel bişeyler satıoyolar ekmek yapıyolar geçen yıl yengemler açmıştı bedavadan karmı doyuruyodumat yarışıda oluyo son gün tepede geçenyıl izlemeye gitmiştim.1.olan at tam yarışı bitirirken ıggghhh die ye bi ses geldi at düştü çatladı jokey ölüyodu atın altında kaldıda çıakrdılar ambulansla götürdüler atı greyderle aldılar gömdülerdi birden olunca aklım çıktı sunucu atın sahibiymiş lokummummu ne öyle diyodu bende lan bu adamın atımıda lokumumu diyip duruyo diyodum ölünce ağladı anlatamadı üzüldüydüm.
gençler genelde oyuncaklarda takılıp konserlere giderler byüklerde o yarışmara bakmaya en iyi öküzmü ne öyle bi yarışam vardı geçen yıl gelecek olan varsa söylesin yer kapı vereyim