Samanyolu galaksisi / güneş sistemi / mars :zong: :ehe
MarjinaL -TR Üye Konu Sahibi Herkez yaşadığı gezegenin adresini yazsın Samanyolu galaksisi / güneş sistemi / mars
ogzhnoTr Üye Dünya/Güneş Sistemi/Yerel Yıldızlararası Bulut/Yerel Kabarcık/Gould Kuşağı/Orion Kolu/Samanyolu/Samanyolu altgrubu/Yerel Grup/Başak süperkümesi/Balıklar-Balina Süperküme Kompleksi/Evren Yazana kadar yoruldum denebilir.
Dünya/Güneş Sistemi/Yerel Yıldızlararası Bulut/Yerel Kabarcık/Gould Kuşağı/Orion Kolu/Samanyolu/Samanyolu altgrubu/Yerel Grup/Başak süperkümesi/Balıklar-Balina Süperküme Kompleksi/Evren Yazana kadar yoruldum denebilir.
Kiziltilki1 Üye Samanyolu galaksisi gunes sisteminde venus gezegeninde 12. Bolge 2.Kısım 125. meridyen 33. Paralelindeyim. Adresim anlasılsın diye kordinatlarını yazdım.
Samanyolu galaksisi gunes sisteminde venus gezegeninde 12. Bolge 2.Kısım 125. meridyen 33. Paralelindeyim. Adresim anlasılsın diye kordinatlarını yazdım.
crazy_oruc Üye Kiziltilki1' Alıntı: Samanyolu galaksisi gunes sisteminde venus gezegeninde 12. Bolge 2.Kısım 125. meridyen 33. Paralelindeyim. Adresim anlasılsın diye kordinatlarını yazdım. Genişletmek için tıkla ... hemen geliyorum bekle
Kiziltilki1' Alıntı: Samanyolu galaksisi gunes sisteminde venus gezegeninde 12. Bolge 2.Kısım 125. meridyen 33. Paralelindeyim. Adresim anlasılsın diye kordinatlarını yazdım. Genişletmek için tıkla ... hemen geliyorum bekle
Kiziltilki1 Üye crazy_oruc' Alıntı: hemen geliyorum bekle Genişletmek için tıkla ... her zaman beklerim. ikram ederim buyur gel.
crazy_oruc' Alıntı: hemen geliyorum bekle Genişletmek için tıkla ... her zaman beklerim. ikram ederim buyur gel.
crazy_oruc Üye Kiziltilki1' Alıntı: her zaman beklerim. ikram ederim buyur gel. Genişletmek için tıkla ... ooo süper olur valla
Kiziltilki1' Alıntı: her zaman beklerim. ikram ederim buyur gel. Genişletmek için tıkla ... ooo süper olur valla
MarjinaL -TR Üye Konu Sahibi Kiziltilki1' Alıntı: her zaman beklerim. ikram ederim buyur gel. Genişletmek için tıkla ... çaya bak dawşan kanı.
Kiziltilki1' Alıntı: her zaman beklerim. ikram ederim buyur gel. Genişletmek için tıkla ... çaya bak dawşan kanı.