Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
3. sınıfta yanımdaki arkadaşım benden önce parmak kaldırdı diye parmağını kırmıştım
Yok Artık3. sınıfta yanımdaki arkadaşım benden önce parmak kaldırdı diye parmağını kırmıştım
3. sınıfta yanımdaki arkadaşım benden önce parmak kaldırdı diye parmağını kırmıştım
lise 3 teyiz manyaq bi çocuk var almanca sınavında sınıfın en ineğinden kopya çekio sınavadada 4 grup var a-d-c-d olarak yan yanalar sonuç inek olan 100 kopya çeken 14ama bu olaya rağmen sınavı hiç kopya çekmeden bitiren bi arkadaşta 05 aldı ne adamlar var hayatta ya
Ben 7.sınıfta arkadaşa silgi atarken hoca birden yürüdü ve kafaya geldi silgi biz gülmekten öldük..hoca dedi kim attı onu kimseden çıt yok..sonra dedi demezseniz hepinizi disipline veririrm bende ''ben yaptım'' dedim.hoca da dürüst olduğun için affettim d.dedi
Hepinizin anıları birbirinden güzellise 3. sınıftayken edebiyat yazılısında olan bir olay, benim edebiyatım zayıftı yanımdaki çocukta sınıfın en çalışcanıydı.Edebiyat hocasıda tam bir psikopattı 8 gurp filan yapardı kimse kopya çekemezdi.Sonra nasıl olduysa bi karışıklık oldu galiba bir baktım yanımdaki ve benim grubum aynı, ben tabi fll kopya çektimçocuk 85 aldı ben 90 aldım işin komik tarafı (:
Bir keresinde Atelyedeyiz arkadaş üşüyordu elektrikli ısıtıcıyı açtı ısınmaya çalışıyodu bende gıcıklık olsun diye;
- Hoca açmamıza kızıyor kapat, dedim
Arkadaş;
- Yürü git ne kızcak yaa, dedi
ben ısıtıcıyı kapattım arkadaşta ısıtıcıyı tekrar açtı bende geçtim yerime oturdum sonra ortalıgı bir koku kapladı sonra çok hafif bir sis ne oluyor falan diyoduk biz sonra hoca içeri daldı kim yaktı ısıtıcıyı diye sordu arkadaş çıktı ben yaktım hocam dedi hoca dedi sen delimisin trafa bozuk burayı havaya mı uçurmak istiyorsun dedi o günden beri arkadaşın adı kundakçı olarak kaldı...
3. sınıfta arkadaşım beni kızlar tuvaletine itti diye gözünü morartmıştımİşin garip tarafı sonra gidip abisine söyledi. " Küçücük çocuktan dayak mı yedin? " diye bide abisinden dayak yemişti
harikaFen Bilgisi sınavı.
Küçük praetor derslerden nefret eden yaramazın teki, işi gücü basktbol-satranç-tiyatro vs...
Kağıda bir baktı, hiç bir soruyu bilmiyor.
Yanında oturan arkadaşından yardım istedi ama o da praetor'dan beter.
Dedi ki zeki praetor, sen bildiğin soruları cevapla ben de öyle yapayım, sonra kağıtları değiştiririz, bilgilerimizi birleştirmiş oluruz.
Öyle de yaptılar.
1 hafta sonra Fen hocası çağırır ikiliyi
İsimler kapatır ve der ki,
-praetor, hangi kağıt senin?
İnanın yazılarımız o kadar alakasız ki ben bile farkedemedim hangisi benimYarısında onun yazısı var, yarısında benim yazım...
Sonra hoca isimleri bir açtı ki hoca, iki kağıtta da arkadaşın ismi yazıyor
Ben de zekiyim ya, hocam bunların ikisi de ben değilim, benimle ilgili değil dedim
Yemedi tabii...
Ceza olarak ne mi aldık?
Hiçbir ceza verilmedi! Notumuz bile kırılmadı!
Zira ikimizin yaptığı kağıtlardaki toplam not 25 ti
harika
ben yine ilkokuldaki bir anımı anlatayım
yıl sonu eğlencelerinde ufak bir tiyatro gösterisi düzenlenmişti
melekler ve şeytanlar diye
ben şeytandım
biz köye zarar verirken melekler gelip bize büyü yapacaktı bizde ölecektik
neyse büyü yaptılar öldük
gösteri bitimine doğru tam benim öldüğüm yerin üstünde melekler seyircilere eğilerek selam verdi
fotoğraf çeken herif ise tamda benim ölüyken gözlerimi açıp meleklerden birinin eteğinin altını izlediğimi çekmiş.
rezil bir durum
lise 3. sınıftayken edebiyat yazılısında olan bir olay, benim edebiyatım zayıftı yanımdaki çocukta sınıfın en çalışcanıydı.Edebiyat hocasıda tam bir psikopattı 8 gurp filan yapardı kimse kopya çekemezdi.Sonra nasıl olduysa bi karışıklık oldu galiba bir baktım yanımdaki ve benim grubum aynı, ben tabi fll kopya çektimçocuk 85 aldı ben 90 aldım işin komik tarafı (:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?