Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkesin bekleoiği oyun BURADA
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fenerht1992
Üye
Konu Sahibi
Herkesin bekleoiği oyun BURADA
Manager_Pro_Football_-_European_Championship_2008
Kendim Uploadladım İŞTE LİNK
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
+rep pls emeğe saygı....
kzlkr
Üye
arkadaşım bu ne oluyor şimdi sen dalga mı geçiyorsun yha oyunun adını vermemişsin caps koymamışsın bu ne dalga mı geçiyorsun sen
JrSparrow
Üye
ya virüsse halla halla
msdony
Üye
oyunun adı ne kardeş ne tür oyun bi söyleseydin iyi olurdu ama yinede emeğine sağlık
Oyunun adı Manager Pro Football European Championship 2008 (128x160 boyutlarında.. )
AYRICA OYUNDA TÜRKÇE DİL DESTEĞİDE MEVCUT..!
Eline sağlık kardeşim..
ibrahimismail
Üye
oo beklediim oyun ama 128x160 176x208 yokmu
ycg35
Üye
sagopagrup güzel açıklamışsın ama jar dosyasının içinde virüs de olabiliyor bu jar dosyasını bilgisayara indirdiğinizde veya indirmeden anti-virüs programınız zaten uyarı verir diyelim uyarı vermedi bilgisayarınız zarar görebilir ama telefonunuz s40 ise telefonunuz zarar görmez bu arada oyun güzel 128x160 olmasıda çok iyi oldu bnm içn paylaşım için sağol ama bir daha konu açarken biraz daha ayrıntı vermeye çalış
sagopagrup
Üye
saol kardeşim walla jar uzantılı bi şeyde virüs olmaz die biliorum yapmaya çalıştım virüs jar uzantılı olmadı varsa yollayın:P derrrmişim şaka bi yana oyun güzel yaw
fenerht1992
Üye
Konu Sahibi
OYUNUN ADI "EURO2008MANAGERFOOTBALL" türkiye yi şampiyon yapmak sizin ve taktiklerinizin elinde linkte virüs yoktur.Herkese kolay gelsin.....
Hellboy®
Üye
eyvallah + 128x160 mıs
fenerht1992
Üye
Konu Sahibi
teşekkür yok mu
velli
Üye
saol
kezman92
Üye
saol kardeşim gerçekten oyun süper tşk
sakarya:zekit
Üye
asla indirmeyeceğim şekilde koymuşsun oraya ne sağlam bi caps var ne bişey onu indirmek boşuna olur...