. . . EmreG . . . Üye Konu Sahibi erdal8142' Alıntı: Bi önceki sürüme göre daha stabil uygulama geçişlerindeki kasmalar giderilmiş genel olarakta bi sorunla karşılaşmadım Genişletmek için tıkla ... Mesela mesaj geldiği zaman Üstte çıkan bildirim aşağı kaydırıp cevap yazmak isterken kasılma oluyordu. Bu durumu gözlemleme şansınız oldu mu acaba ?
erdal8142' Alıntı: Bi önceki sürüme göre daha stabil uygulama geçişlerindeki kasmalar giderilmiş genel olarakta bi sorunla karşılaşmadım Genişletmek için tıkla ... Mesela mesaj geldiği zaman Üstte çıkan bildirim aşağı kaydırıp cevap yazmak isterken kasılma oluyordu. Bu durumu gözlemleme şansınız oldu mu acaba ?
. . . EmreG . . . Üye Konu Sahibi erdal8142' Alıntı: Şimdi denedim bi kasılma yok Genişletmek için tıkla ... Çoğu kişide bu gibi kasılmalar mevcut. Normal 9.0 da var mıydı sizde
erdal8142' Alıntı: Şimdi denedim bi kasılma yok Genişletmek için tıkla ... Çoğu kişide bu gibi kasılmalar mevcut. Normal 9.0 da var mıydı sizde
eRdaL. Üye SeeTake' Alıntı: Çoğu kişide bu gibi kasılmalar mevcut. Normal 9.0 da var mıydı sizde Genişletmek için tıkla ... Resmi 9.0 u kullanmadım 9. Çıktıgından beri beta kullanıyorum 9.0 ve 9.1 beta da kasmalar vardı ama 9.1 beta2 de baya bir iyileşme var
SeeTake' Alıntı: Çoğu kişide bu gibi kasılmalar mevcut. Normal 9.0 da var mıydı sizde Genişletmek için tıkla ... Resmi 9.0 u kullanmadım 9. Çıktıgından beri beta kullanıyorum 9.0 ve 9.1 beta da kasmalar vardı ama 9.1 beta2 de baya bir iyileşme var
eRdaL. Üye SeeTake' Alıntı: 9.1 Public Beta 2yi Kullanan Var mı ? Genişletmek için tıkla ... Benden başka yok heralde
SeeTake' Alıntı: 9.1 Public Beta 2yi Kullanan Var mı ? Genişletmek için tıkla ... Benden başka yok heralde
anilakbay Üye 9.1 Public Beta 2'yi iPad Air de kullanıyorum şuan. 9.0'a göre çok iyi tabi ama 8.4 stabilliği yok maalesef. 9.1 finalde tamamen düzelir umarım..
9.1 Public Beta 2'yi iPad Air de kullanıyorum şuan. 9.0'a göre çok iyi tabi ama 8.4 stabilliği yok maalesef. 9.1 finalde tamamen düzelir umarım..