Herkese Açık iOS 9 Beta Yayında !

Sponsorlu Bağlantılar

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Kasma var mı hala

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Var ama çok az sol tarafta ve yukarıdan aşagı çektigiminiz zaman çıkan son kullanılan uygulamalar şimdi çıkmıyor ve klavyede her hangibi tuşa basıldıgı zaman yan tarafa çıkan balon da kaldırılmış

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Var ama çok az sol tarafta ve yukarıdan aşagı çektigiminiz zaman çıkan son kullanılan uygulamalar şimdi çıkmıyor ve klavyede her hangibi tuşa basıldıgı zaman yan tarafa çıkan balon da kaldırılmış
O balon beta3 te de yoktu. Klavye kasıyordu eskiden hala öyle mi

eRdaL.

eRdaL.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sLeepLe
seco_can_can

seco_can_can

Üye
hocam apple ın verdiği beta ile şuan forumlarda dolaşan beta 4 aynı mı ?

seco_can_can

seco_can_can

Üye
hocam çünkü apple den yükledim beta 2 diyor şu donanımforumda beta 4 bi fark var mı anlamadım :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye
hocam çünkü apple den yükledim beta 2 diyor şu donanımforumda beta 4 bi fark var mı anlamadım :)
biri public beta 2 diğeri geliştiricilerde beta 4 çünkü ios 9 çıktığında direk herkese verilmedi geliştiricilere verildi onlar beta 2 ye geçti 3 çıktığında aynı anda herkese dağıtıldı ama özellikler falan aynı

• Beğen
Tepkiler: seco_can_can
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
:D

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

0MG90

0MG90

Üye
Bu yüzden beta kurmayın

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Beta 3 yayınlandı

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Beta 5'te gelen duvar kağıtları güzel olmuş fakat 8'de ki dağ sahil ve çimen duvar kağıdı kaldırılırsa köt olur. Birde iOS7 klasiği duvar kağıdı vardı tabi

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
eRdaL.

eRdaL.

Üye

eRdaL.

eRdaL.

Üye

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Bi önceki sürüme göre daha stabil uygulama geçişlerindeki kasmalar giderilmiş genel olarakta bi sorunla karşılaşmadım

Üst Alt