Herkese Açık iOS 9 Beta Yayında !

Konu Sahibi
Herkese Açık iOS 9 Beta Yayında !
Apple WWDC 2015 konferansı ile tanıtılan en yeni iOS sürümü iOS 9, artık herkese açık. İşte tüm detayları ile herkese açık iOS 9 beta ve indirme bağlantısı.

8 Haziran tarihinde canlı yayınla sizlere aktardığımız Apple WWDC 2015 konferansı ile tanıtılan en yeni iOS sürümü olan iOS 9, uzun zamandır geliştirilmeye devam ediyor.

Son olarak geçtiğimiz günlerde geliştiriciler için üçüncü beta sürümü yayınlanan iOS 9, artık herkes tarafından denenebilecek. Kısa süre önce herkese açık olarak yayınlanan iOS 9 Beta sürümü, ilk iOS 9 Beta sürümüne kıyasla önemli problemler çözülmüş olarak geliyor.

Gelişmiş Siri, iPad modelleri için bölünmüş ekran, Apple Music gibi önemli yenilikleri içeren herkese açık iOS 9 beta sürümünü indirmek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Tepkiler: Gönüldaş

0MG90

Üye
Haber için teşekkürler

Sorun yaşıyan varmı betada?

Konu Sahibi
Tavsiye etmem. Mesajlarda bazen bildirim gelmiyor. Yani yeni mesaj gelip gelmediğini anlamak için ekranı uyandırmak gerekiyor

Tepkiler: Karavelaa

0MG90

Üye
Beta zaten sorun dolu

Tepkiler: Karavelaa
    Konu Sahibi
Yalnız 8.4 e Nasıl Dönerim Onu Bilmiyorum... Onun İçin .ipsw Arıyorum Netten. Bilen Var mı ?

0MG90

Üye
Cihazını dfu moduna al iTunes'a bağla 8.4 görürse yüklersin
veya ipsw.me sitesinden indir öyle kur

Konu Sahibi
Yazmadı. Olmazsa tekrar denerim. Ama ilk kabul et filan aşamasında 8.4 diyordu

eRdaL.

Üye
Yükledim bi sorunla karşılaşmadım henüz msj
Sygic gps ve tango uygulamalarından atıyor açmıyor

sLeepLe

Üye
ben ios 9 beta 3 kullanıyorum şuanlık memnunum daha iyileştirme yapılması lazım tabi ama güzel bir ios sürümü olacak belli

Konu Sahibi
Umarım iOS 9 yayınlandığında bu betadaki gibi bir şarj süresi sergiler...

eRdaL.

Üye
Beta 3 ü nasıl kurdunuz

İki kere kurmayı denedim iTunes bağlantısı istedi ve 8.4 yazılımı ni yükltti

Konu Sahibi
Tepkiler: blue_dream_25

sLeepLe

Üye
benim hiç bir verim kaybolmadı ben beta 3 ipsw dosyasını restore ederek kurdum ios 9 beta da böyle şarj süresi veriyorsa bence tam sürümde daha iyi olacaktır ve güzel bir ios sürümü bizi bekliyor olacak

pc üzerinden nasıl kuruyoruz ios 9 public beta 1 i