|| Herkese 10 dk Hediye hemde hiç bir ücret ödemeden

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
|| Herkese 10 dk Hediye hemde hiç bir ücret ödemeden
Evet arkadaşlar hemen "EVET" yazıp 4000'e gönderin gün içinde 10dk konuşma hakkı kazanın.

Işte bana müşteri hizmetlerinden gelen mesaj olduğu gibi yazıyorum:

"Sayin abonemiz, opt-in kampanyasindan hattiniza 10 dakika yuklenmistir. Hediyenizi 1 gun icinde kullanmaniz gerekmektedir."

Güle güle kullanın...

Not: Kampanya bitmiştir....

Tepkiler: crazypaker ve PrınceOfPersia

konu başlığında herkese yazmışsınız ama mesajın içeriğinde herkese olduğuna dair bir ayrıntı göremedim? sizin hattınıza özel olmasın...

batuone

Üye
doğrumuki boşuna liramız gitmesin

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
konu başlığında herkese yazmışsınız ama mesajın içeriğinde herkese olduğuna dair bir ayrıntı göremedim? sizin hattınıza özel olmasın...

bana özel değil kaç kişi yaptı oldu. yapın ve görün kontör düşmüyor

ben evet yazıp gönderdim kontörüm gitmedi ve bana şöle bi msj geldi

"Değerli abonemiz,kayıt işleminiz başarıyla gerçekleştirilmiştir.Onay mesajından sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.Vodafone"

ve sonrada onay mesajı geldi aynı yukarda lgkg300 ün yazdığı gibi

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi

İyi yaptın kardeşim 10 dk ya doya doya konuş

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
Ecmain güzel kardeşim... bilmukabele

Bozo46

Üye
Arkadaşlar iyi güzel banada yüklendi 10 dk ama bu hediye dakika her yöne konuşmalardami yoksa sadece şebeke içimi kullanılıyor? Birde turkcell hattanda bu kampanyaya katılım yapılabiliyormu? Teşekkürler duyuru için..

maste

Üye
arkadaşla kayıt süresi doldu diyor artık

Kampanya değişti 10 dk değil artık 1000 dk oldu aynısını yazıyosunuz { EVET YAZIP 4000 a gönderiyosunuz } 1 günlük 1000 dk vodafon içi görüşme veriyo ben daha şimdi denedim oldu

hamza988

Üye
olmuyor biraz once yaptım hatalı mesaj diyor.