Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkes Sevdiği Sözü Bu Başlık Altına Mesaj Olarak Atabilir!
‎''Hayat nedir?'' diye soruyorsun.. Bu ''Havuç nedir?'' diye sormakla aynı şey.. Havuç havuçtur işte, başka da bir şey bilmiyoruz....
Keş Remzi
Üye
Yıllara Meydan Okurken Aniden Günlere Mi Esir Düştük Sahiden ..
Tuba.Erva
Üye
Allah insanın mayasına ne katmışsa, bazı şeyleri asla ifade edemeyiz. Bunu bilmek ya da sezmek bizi 'inanmaya' yöneltir. Kur'an'da "Allah kalplerde olanı bilir" yazıyor.Çoğu kimse, bu ayeti şöyle anlıyor "Allah sizin gizlediklerinizi biliyor." bence ayetin asıl anlamı şu "kalbinizde olup da hiç kimseye anlatmayı başaramadığınız, dile getirilmesi imkansız bir şey var ya, işte Allah onu biliyor, üzülmeyin."
nitekim başka bir ayette de "Allah'tan daha iyi dost mu bulacaksınız?" deniliyor..
MeLih_061
Üye
Çok hoşuma giden bir sms...
' Gel bir pazarlık yapalım seninle…Paylaşalım her şeyi…Sulardan başlayalım önce…Aşılmaz okyanuslar,masmavi denizler,derin göller senin olsun…Bana sadece gözlerini ver.Ben bilmem öyle süslü kelimeleri..Seviyorsam bunu başka türlü söylemem…Bana lazım değil anlaşılmaz sözler…Senin olsun Lugatta’ki tüm sözcükler…Bana SENİ SEVİYORUM yeter…Alfabeden en güzel sözü yazmak için 29 harfe ne gerek var…Al 26’sı senin olsun …Bana ' SEN ' yeter… !'
MrTech
Üye
‎80 Yaşındaki Neneme "Facen Var mı?" Diye Sordum "Yarın İstek Yollarım Kabul Et İsmim Crazy Girl.." dedi
uzklık dediğin nedirki sevgili biz yaradanı görmeden sevmişiz.(hz.mevlana)
cobanoglu-24
Üye
Göz gördüğünü sevmez, sevdiğni görür.
finike_ru
Üye
muradına ermesin yardan ayıran beni be sevdiğim.
friendly63
Üye
Hayat, kendi yazdığın senaryoda, beklenmedik yönetmenlerin emirleriyle şaşkına döndüğün, 'asla' dediğin sahnelerde kendini kaptırarak oynadığın, tüm duyguları tek başına yaşadığın ve geçici, bazen de sahte ödüllerle avunduğun yalan dolu bir filmmiş, yalnız izlediğin..
cobanoglu-24
Üye
''Toprak birgün yağmurun kıymetini anlayacak;
fakat o gün yağmur yağmayacak.''
aslan.cetinkale
Üye
unutma, unutulanlar unutanları, asla unutmazlar...
mezoart
Üye
Dün artık tarih oldu, yarın ise bir bilmece.Bugün sana verilen bir hediyedir, bunun kıymetini bilmek gerekir. ( Kungfu Panda'da ki kaplumbağanın sözü.)Zahmetsiz rahmet olmaz.Bu ikisi hayat felsefemi oluşturuyor diyebilirim.
serinaga
Üye
Sorunların asıl kaynakları çözümleridir, siz bir soruna çözüm ararken karşınıza başka başka sorunlar çıkar ... "Ne var şu teller kurcalayıp bozuyoruz dimi yaaa, şarjı düzeltirken resetlemeye başlıyo, onu düzeltirken kasılmaya başlıyo, onu düzeltirken cıyak cıyak bağırıyoruz forumlarda, derken güncelleme peşine düşüyoruz, çıkıyor güncelleme, oda ne wi-fi bağlanmıyooooo ! Eeee sonu yok mu bunun ? Elleme kardeşim teli YAW "
kraldost1507
Üye
benim gözümde göründüğün kadarsın arkamı döndüğüm an bitersin
serhat7534
Üye
hayat basamaklarını hızla çıkarken yakınındakileri üzme çünkü aşağı dogru inişe geçtiğindede aynı insanlarla karşılaşırsın...
AHMED...
Üye
" Gün gelecek insan oğlu paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak " Recep Tayyip ERDOĞAN (HATIRLADIĞIM KADARIYLA YAZDIM YANLIŞ VARSA AF OLA )