s@hr@ Üye Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat herşeye bedeldir.
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat herşeye bedeldir.
Reşwan Emekli Yönetici aşıksan vur saza, şoförsen bas gaza" sevene can feda, sevmeyene elveda" sen batan bir güneş, ben yollarda çilekeş "şoförün bahtı kara, muavinin gönlü yara" "gaz veren şanzıman halim duman" "sev beni seveyim seni" "aşk bir otobüsdür binmesini bilmeli" "son duraga gelmeden inmesini bilmeli" "bana hava atma" "havan kime yabancı" "kapılma rüzgarıma sende aldanırsın"
aşıksan vur saza, şoförsen bas gaza" sevene can feda, sevmeyene elveda" sen batan bir güneş, ben yollarda çilekeş "şoförün bahtı kara, muavinin gönlü yara" "gaz veren şanzıman halim duman" "sev beni seveyim seni" "aşk bir otobüsdür binmesini bilmeli" "son duraga gelmeden inmesini bilmeli" "bana hava atma" "havan kime yabancı" "kapılma rüzgarıma sende aldanırsın"
Denetim_Masası Üye Starsley' Alıntı: aşıksan vur saza, şoförsen bas gaza" sevene can feda, sevmeyene elveda" sen batan bir güneş, ben yollarda çilekeş "şoförün bahtı kara, muavinin gönlü yara" "gaz veren şanzıman halim duman" "sev beni seveyim seni" "aşk bir otobüsdür binmesini bilmeli" "son duraga gelmeden inmesini bilmeli" "bana hava atma" "havan kime yabancı" "kapılma rüzgarıma sende aldanırsın" Genişletmek için tıkla ... yavaş yavaş yaz sakin ol
Starsley' Alıntı: aşıksan vur saza, şoförsen bas gaza" sevene can feda, sevmeyene elveda" sen batan bir güneş, ben yollarda çilekeş "şoförün bahtı kara, muavinin gönlü yara" "gaz veren şanzıman halim duman" "sev beni seveyim seni" "aşk bir otobüsdür binmesini bilmeli" "son duraga gelmeden inmesini bilmeli" "bana hava atma" "havan kime yabancı" "kapılma rüzgarıma sende aldanırsın" Genişletmek için tıkla ... yavaş yavaş yaz sakin ol
buketcik Üye Starsley' Alıntı: aşıksan vur saza, şoförsen bas gaza" sevene can feda, sevmeyene elveda" sen batan bir güneş, ben yollarda çilekeş "şoförün bahtı kara, muavinin gönlü yara" "gaz veren şanzıman halim duman" "sev beni seveyim seni" "aşk bir otobüsdür binmesini bilmeli" "son duraga gelmeden inmesini bilmeli" "bana hava atma" "havan kime yabancı" "kapılma rüzgarıma sende aldanırsın" Genişletmek için tıkla ... iğrenç
Starsley' Alıntı: aşıksan vur saza, şoförsen bas gaza" sevene can feda, sevmeyene elveda" sen batan bir güneş, ben yollarda çilekeş "şoförün bahtı kara, muavinin gönlü yara" "gaz veren şanzıman halim duman" "sev beni seveyim seni" "aşk bir otobüsdür binmesini bilmeli" "son duraga gelmeden inmesini bilmeli" "bana hava atma" "havan kime yabancı" "kapılma rüzgarıma sende aldanırsın" Genişletmek için tıkla ... iğrenç
gstaco Üye WaHseT_35' Alıntı: cümleme nokta koyanı parantez içinde döverim.. Genişletmek için tıkla ... Ben koymuyom
WaHseT_35' Alıntı: cümleme nokta koyanı parantez içinde döverim.. Genişletmek için tıkla ... Ben koymuyom
Denetim_Masası Üye gstaco' Alıntı: Ben koymuyom Genişletmek için tıkla ... başka bir söz: Sanal Pistlerin Usta Şöförü
buketcik Üye yaşadığım sürece yaşayacak.elbet birgün nacizane ebede um.düşerse latine ozaman ben yokum gönüldaş
ALpeRenBuGRa Üye Ne karşımda duran olur Ne peşimde yoran olur Ne halimi soran olur Kapım hasret vurulmaya Gönül artık son gişede Ne fatma’da ne ayşe’de Unutuldum bir köşede Sorulmaya sorulmaya
Ne karşımda duran olur Ne peşimde yoran olur Ne halimi soran olur Kapım hasret vurulmaya Gönül artık son gişede Ne fatma’da ne ayşe’de Unutuldum bir köşede Sorulmaya sorulmaya
Denetim_Masası Üye her yeni selama dost olmak yanlıştır her suya güvenilirse çoğu gemiler batmıştır.. -sagopa kajmer-kolera | bendeki sen | bana ninni okumayın | -
her yeni selama dost olmak yanlıştır her suya güvenilirse çoğu gemiler batmıştır.. -sagopa kajmer-kolera | bendeki sen | bana ninni okumayın | -
azad7289 Üye Ne cenazene Gelirim,ne cenazeme Gel sevgilim,Çünkü aynı gün ölmek ümidiyle seviyorum seni Ben !...
buketcik Üye Şanssızlığa katlanabiliriz , çünkü dışarıdan gelir ve tümüyle rastlantısaldır. Oysa yaşamda bizi asıl yaralayan , yaptığımız hatalara hayıflanmaktır.
Şanssızlığa katlanabiliriz , çünkü dışarıdan gelir ve tümüyle rastlantısaldır. Oysa yaşamda bizi asıl yaralayan , yaptığımız hatalara hayıflanmaktır.
Be_ Üye İnsanı dostları elbette özler ama düşmanlarınız bile sizi özlüyorsa… Adam gibi yaşamışsınızdır ..
İnsanı dostları elbette özler ama düşmanlarınız bile sizi özlüyorsa… Adam gibi yaşamışsınızdır ..
Reşwan Emekli Yönetici Servetim var içimde kocaman bir sevgi, alacağım var senden, unuttum sanma aklımda hala hesabına havale ettiğim emanetimi.
Servetim var içimde kocaman bir sevgi, alacağım var senden, unuttum sanma aklımda hala hesabına havale ettiğim emanetimi.