'Lorelai Üye Berbat İçimde müthiş bir korku var ya da tarif edemediğim, beni kötü hissettiren bir duygu. Kararsızlık olabilir . Bilmiyorum ki ruh halimi.
Berbat İçimde müthiş bir korku var ya da tarif edemediğim, beni kötü hissettiren bir duygu. Kararsızlık olabilir . Bilmiyorum ki ruh halimi.
Kingmortall Üye 'spy' Alıntı: Berbat İçimde müthiş bir korku var ya da tarif edemediğim, beni kötü hissettiren bir duygu. Kararsızlık olabilir . Bilmiyorum ki ruh halimi. Genişletmek için tıkla ... aynen
'spy' Alıntı: Berbat İçimde müthiş bir korku var ya da tarif edemediğim, beni kötü hissettiren bir duygu. Kararsızlık olabilir . Bilmiyorum ki ruh halimi. Genişletmek için tıkla ... aynen
huri$ Üye kingmor' Alıntı: ablam maaşallah her ruh halinden Genişletmek için tıkla ... hee gari$ik bi durum gokhan
kingmor' Alıntı: ablam maaşallah her ruh halinden Genişletmek için tıkla ... hee gari$ik bi durum gokhan
huri$ Üye pelın_' Alıntı: mutsuz Genişletmek için tıkla ... kiyamamm pelın_' Alıntı: valla mutsuzummmmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... yeter kiz mutluyum de artik Tuba_erva' Alıntı: kafayı yıycem Genişletmek için tıkla ... kim o kafayi yediren sole bakem
pelın_' Alıntı: mutsuz Genişletmek için tıkla ... kiyamamm pelın_' Alıntı: valla mutsuzummmmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... yeter kiz mutluyum de artik Tuba_erva' Alıntı: kafayı yıycem Genişletmek için tıkla ... kim o kafayi yediren sole bakem
huri$ Üye alorenkoyu' Alıntı: elimde telefon miskin miskin oturuyorum Genişletmek için tıkla ... Bize ne yahu